Portugal värd för 2024 års KTM Europe Adventure Rally

2024 års KTM EUROPE ADVENTURE RALLY kommer att genomföras i Algarve-regionen i södra Portugal, 7 – 10 oktober. Bokningen öppnar 30 januari.

Som ett resultat av extremt hög efterfrågan från KTM ADVENTURE-entusiaster kommer det för nästa år att finnas 250 platser tillgängliga för KTM EUROPE ADVENTURE RALLY, som är den sjunde upplagan av det europeiska evenemanget och en integrerad del av världsomspännande 2024 KTM ADVENTURE RALLY-kalendern.

Efter att ha anlänt för Tech Check & Registration kommer deltagarna att under de kommande tre dagarna ges möjlighet att njuta av olika loopar som passar alla från nybörjare till de mest erfarna förare. Med en blandning av enklare rutter, samt medelsvåra och tuffare sektioner för den mer extrema upplevelsen, blir valet ditt över en sträcka på totalt omkring 800 km.

Basen kommer att vara belägen i den natursköna staden Lagos, där förare kommer att kunna njuta av den exceptionella kustlinjen med strandutsikt, böljande kullar, tät skog och fängslande små städer under 2024 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY, i ett mycket avlägset område – antingen som en av deltagarna i någon av de guidade grupperna eller ”Rallystil” enligt GPS-instruktioner.

KTM-ambassadörerna Chris Birch, Johnny Aubert och Giovanni Sala kommer att vara med på resan och erbjuda vägledning och instruktioner för att du som deltagare ska få ut det mesta möjliga av de fyra dagarna på plats. Experthjälp kommer också att tillhandahållas av KTM:s tekniska personal, detta sträcker sig från personer som ansvarar för att utveckla dessa motorcyklar inom forskning och utveckling (R&D), till experter inom produkthantering och kundtjänstrepresentanter.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser