Allt om MC redaktionen

Totte Wiman, Manfred Holz, Peter ”Äpplet” Dahlbom och Linus Bankler kommer att tillsammans med Ola Österling (ute på fotouppdrag just då) jobba med nya Allt om MC, tillsammans med flera andra gamla och nya medarbetare

Nu startar jobbet med att fortsätta det fina jobbet som föregående redaktion gjort med Allt om MC. Det blir i första han MCM Classics tidigare redaktion som får uppdraget att skapa den breda, svenska mc-tidningen. Den ska innehålla allt om svensk motorcyklism, allt från provkörningar, jämförelser, reportage, produkter, upplevelser, träffar, klubbar, resor, teknik, evenemang och så vidare. Nya Allt om MC ska kombinera det bästa av Allt om MC, ett namn som också införlivar tidigare MCM och Classic Bike-material till något helt nytt.

Därför kommer redaktörerna Manfred Holz och Totte Wiman, Peter, Ola och Linus på det som tidigare var MCM Classic att jobba hårt under sommaren för att planera kommande nummer. Samtliga tidigare medarbetare som kan och vill fortsätta är välkomna att medverka i kommande Allt om MC.

Helt klart är att du som läsare kommer att kunna påverka utformningen av tidningen under resans gång, kontakta gärna redaktionen om du har synpunkter och idéer på reportage. Det här är en process som kan ta några nummer innan vi, tillsammans med din hjälp som läsare, hittar den perfekta utformningen.


Postadress till Allt om MC-redaktionen är:
Motorrad Nordic AB / Allt om MC
Lilla Nygatan 23
111 28 Stockholm
Klicka här för att kontakta redaktionen

Senaste utgåvan

Annonser