Motorrad Nordic AB köper Allt om MC

Det svenska tidningslandskapet har varit i en ständig rörelse under ungefär 15 års tid. Något som många motorentusiaster blivit medvetna om när tidningen de prenumererat på har köpts upp, sålts eller slagits samman med en annan existerande tidning. Den 7 juli 2023 tar MCM Classics ägare, Motorrad Nordic AB, över ägandet av Allt om MC. 

Vad det innebär är att MCM Classic och Allt om MC vävs ihop för att bli en heltäckande motorcykeltidning som ska innehålla allt från den svenska och nordiska mc-sfären. Med andra ord ska du som är hojintresserad alltid kunna hitta högkvalitativa artiklar som täcker allt från Sport, Classic, Hojbyggen, Racing, Touring samt personporträtt. Tidningen kommer att få en säregen profil och inte dela något material med andra produkter från Motorrad Nordic.

Namnet MCM Classic kommer att försvinna, men tidigare planerat innehåll vävs in i den nya tidningsstrukturen. Vi som jobbar med MCM Classic ser fram emot framtiden med aningen högre puls än vad vi har efter två snabba varv på favoritbanan, men vi kan lova dig att det blir en spännande resa.

Första Allt om MC under den nya ägandeskapen kommer ut den 27 juli. 

OBS! Samtliga prenumeranter oavsett om från Allt om MC eller från MCM Classic, kommer självklart att få rätt antal tidningar som ingår i prenumerationen. I och med övertagandet växlar vi upp till MCM Classics befintliga utgivningsplan med 10 nummer per år (Allt om MC kom tidigare med 7 nr/år).

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser