Jubileumsnummer 100!

Tiden går, också för Classic Bike och faktum är att nya nummer 4 är den hundrade utgåvan. Det är givetvis något vi måste fira, och det genom att i den här jubileumsutgåvan sammanställa de bästa reportagen från Classic Bike sedan starten. Här kommer de legendariska skribenterna tillbaka, och du får en oförglömlig läsupplevelse med berättelser som roar och underhåller, och får dig att minnas tillbaka.

Tillsammans med Classic Bikes förste chefredaktör Robert Lavér, nu som medredaktör, har vi på redaktionen nu haft en legitim anledning att blicka tillbaka på alla de underbara reportage som gjorts under de gångna tretton åren. Vi kom tidigt fram till att vi ville att så många som möjligt av de som varit med och producerat material till tidningen skulle vara representerade i jubileumsnumret och alla tillfrågade ställde glädjande nog upp. Det innebar i sin tur att urvalet av artiklar inte blev så svårt att göra som man kanske skulle kunnat tro, vi lät helt enkelt våra medarbetare själva föreslå ett jobb som de ansåg vara speciellt av ett eller annat skäl och sedan skriva en kompletterande spalt om det. Det var därför inga större problem att få till vad vi anser vara en bra ”mix” av intressant, läsvärt och historiskt relevant innehåll.

Redaktionen när det begav sig 2004. Bakre raden från vänster: Björn Renvall, Bosse Rindar, Gunnar Dackevall och Henrik Nyberg. Längst fram: Robert Lavér och Ola Österling.

Nummer 100 är givetvis extra fett med 100 sidor minnesvärd läsning. Ett samlarexemplar som är ett måste för varje hängiven motorcyklist med känsla för historien.

Köp Classic Bike nr 4 i handeln eller beställ från redaktionen. Du kan också läsa den digitalt genom att klicka här.


Classic Bike ligger ute på över 1000 försäljningsställen i Sverige. Om den ändå saknas i din butik: Be expediten att de tar hem den. Classic Bike har tidningskod: Tidsam 4014.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser