Första riktiga redaxmötet!

Totte Wiman, Manfred Holz, Peter ”Äpplet” Dahlbom och Linus Bankler kommer att tillsammans med Ola Österling (ute på fotouppdrag just då) jobba med nya MCM Classic Bike, tillsammans med flera andra gamla och nya medarbetare

Nu startar jobbet med att skapa den nya MCM Classic Bike, eller förkortat MCM Classic, som gör gemensam sak för att bli ett ännu starkare och bättre livsstilsmagasin om motorcyklar. Den nya tidningen kommer att kombinera det bästa av båda tidningarna till något helt nytt.

Därför träffades MCM-redaktörerna Manfred Holz och Totte Wiman, Peter, Ola och Linus på det som tidigare var Classic Bike, i tisdags för att diskutera hur arbetet ska fortskrida och hur vi på bästa sätt skapar det första och kommande nummer av MCM Classic.

Helt klart är att du som läsare kommer att kunna påverka utformningen av tidningen under resans gång, vi kommer att sätta upp ett frågeformulär här på mcm.se / classicbike.se där du kan svara på frågor om artiklarna i första numret, samt komma med idéer och synpunkter om vad du vill ser mer och mindre av i kommande nummer. Det här är en process som kan ta några nummer innan vi, tillsammans med din hjälp som läsare, hittar den perfekta utformningen.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: