Anders Lundgren till H-D Umeå

Anders ”Lunkan” Lundgren är en välkänd karaktär inom H-D-svängen. Nu flyttar han till Umeå efter att Northbike köpt hans firma Fullhouse Garage Shop.

Alla som följt både MCM och Classic Bike känner till Anders Lundgren som under hela sitt vuxna liv har jobbat inom hojbranschen. Främst med amerikanska motorcyklar. Nu värvas han av Northbike Umeå för sina gedigna och svåröverträffade verkstadskunskaper gällande äldre Harleys.

”Anders Lundgrens gedigna kunskaper om Harley-Davidson är helt unik och hans stora kunskaper gällande trim och känsla för att bevara det originella är en fantastisk resurs. Hans personlighet och driv passar oss helt perfekt och Anders som parhäst till vår duktiga säljare Stefan, blir en jättetillgång”, berättar Jessika Häggling, platschef på Northbike Umeå.

Anders startade Fullhouse Garage Shop AB i Norsborg 2014 och nu köper Northbike hans företag som nu flyttar verksamheten norröver.

”Jag har mina rötter i Norrland och har länge haft planer på att flytta norröver…. Jag ser fram emot att få forma vår utmaning tillsammans med teamet i Umeå”, säger Anders ”Lunkan” Lundgren.

Den nya anläggningen i det 5000 kvadratmeter stora Northbike-huset på västerslätt har gett Harley-Davidson Umeå en riktig skjuts framåt i samband med att H-D fortsätter att bygga sitt varumärke i Europa.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser