Snart dags för ”We Ride As One”

Den 4 maj är det åter dags för Ducatis globala event ”We Ride As One”, där Ducatister erbjuds möjlighet att träffas, köra tillsammans och fira sin passion för Ducatis motorcyklar.

We Ride As One, som arrangeras för tredje gången i ordningen, föregår Ducatis årliga evenemang World Ducati Week 2024, som i år är planerat att genomföras 26-28 juli på Misano World Circuit ”Marco Simoncelli” (Italien).

Ducati-återförsäljare över hela världen, med stöd av de lokala Ducati Official Clubs (DOC), arbetar redan med att organisera programmet för en unik dag som kommer att ha som sin gemensamma faktor stoltheten att tillhöra Ducati-familjen och för att köra motorcykel.

År 2023 färgade 15 000 entusiaster från mer än 50 länder runt om i världen gatorna i sina städer med sina Ducati-motorcyklar.

Datumet att markera i kalendern är den 4 maj, och eventet kommer att ske hos Ducatis återförsäljare. För att få reda på mer om det lokala initiativet, uppmanas alla Ducatister att kontakta eller besöka sin Ducati-återförsäljare.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser