Smittfritt Custom Bike Show 5/6

Twin Club kör sitt Custom Bike Show helt digitalt även i år på grund av Covid-19.

I år är det dags för den 47:e årgången av Custom Bike Show, som liksom förra året enbart blir digitalt och utspelas i din virtuella stadspark. Twin Club Mc valde att imte flytta fram eventet, utan istället följa fjolårsmallen som blev riktigt lyckad, sett efter omständigheterna.
Även i år välkomnar Twin Club alla bikers och publik varmt välkomna att delta i Norrtäljes och Skandinaviens mästerskap i hojbygge på ett lite annorlunda men smittsäkert vis. 

Twin Club tillhandahåller plattformen, men i övrigt är det utställarnas show och den som vill vara med behöver inte starta hojen och köra in i parken. Nej, det gäller bara att kunna fylla i en blankett på nätet. De som inte kan bör kanske ta hjälp av sina barn för att få ihop en anmälan.

Så här gör du som vill ställa ut: Logga in på https://2021.custombikeshow.se Fyll i alla rutor och ladda upp färska bilder på hojen som ska ställas ut. Alla som besöker evenemanget online kan sedan rösta fram vinnarhojarna i de olika klasserna. 

Den som går in på www.custombikeshow.se den 5 juni kommer att hitta alla utställare i respektive klass, likom andra evenemang som kommer att finnas schemalagda. Prisutdelningen startar 15.00.

www.twinclubmc.se
www.custombikeshow.se

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: