Nya äventyr!

Allt om MC:s chefredaktör Peter Dahlbom har ordet.

Just idag har vi lämnat det första numret av Allt om MC i vår regi till tryckeriet. En tidning där vi kommer att låta ”gamla” Allt om MC och MCM Classic förenas i vad vi hoppas ska bli Sveriges bästa och bredaste MC-tidning. Vi tror att du som redan prenumererar på Allt om MC kommer att känna igen dig, liksom du som tidigare fått MCM Classic i brevlådan. Nytt för dig som Allt om MC-läsare är att tidningen nu utkommer med 10 utgåvor per år (istället för 7 som tidigare), samt får ett lite mer högkvalitativt tekniskt utförande.

Våra hemsidor fungerar, men det kommer att ta lite tid att överföra material från Allt om MC:s gamla hemsida. Samma sak gäller e-posten, domänerna har pekats om men alla konton är inte upplagda ännu. Kontaktformuläret på hemsidan fungerar dock som det ska, och ni är alla välkomna med konstruktiva tips om hur vi ska göra tidningen ännu bättre.

Arbetet med allt detta pågår för fullt, men samtidigt vill vi ut och köra motorcykel också. Nu är det hög tid att för alla som arbetar med tidningen att ge oss ut i landet för att köra, skriva och fotografera. Testa hojar, köra bana, skärskåda byggen och träffa motorcyklister. Sommaren är kort, vintern är lång och då gäller det att det finns en bra MC-tidning att värma sig med.

– Peter Dahlbom, chefredaktör

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: