Ny Husqvarna anslutningsenhet och Ride App

Connectivity Unit Offroad (CUO) och Ride Husqvarna Motorcycles-appen kombineras för att hjälpa förare att anpassa och finjustera sina offroadmaskiner.  CUO är nu tillgänglig globalt och kan monteras på 2022-2024 FC 250 och FC 450 Rockstar Edition-modeller, 2023-2024 FC 250, FC 350 och FC 450 4-takts motocrossmodeller, såväl som 2023-2020 års FX och FX 450 cross country-maskiner.

Ride Husqvarna Motorcycles-appen är tillgänglig via gratis nedladdning och när den väl har parats med CUO kan förare skapa och spara flera motormappar och fjädringsinställningar för användning på alla typer av banor.

Genom att ladda ner den kostnadsfria Ride Husqvarna Motorcycles-appen får förare omedelbar tillgång till fjädringsfunktionen som erbjuder en intuitiv guide för att ställa in SAG, samt föreslå fjädringsrekommendationer baserat på deras vikt och banförhållandena. Inställningarna sparas i ett virtuellt garage i appen för framtida referens där förare också kan komma åt sin instruktionsbok. Utöver det kan en personlig profil skapas där modersmål och föredragna återförsäljare kan väljas.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser