MV Agusta öppnar i Kungens Kurva!

Pressmeddelande – Stockholm 6 April 2022

MV Agusta öppnar Sveriges första och enda flagshipstore med MotoItalia i Kungens Kurva.

Det anrika italienska märket MV Agusta började tillverka motorcyklar redan 1945 och har sedan dess tillverkat några av världens främsta motorcyklar inom tävling och sport med hundratals vinster i bagaget. Sedan MV lanserade Cagiva har privatpersoner och entusiaster verkligen fattat tycke för MV Agusta och deras motorcyklar. Sedan dess är varumärket förknippat med högsta kvalitet och körglädje.

Svenska Moto Italia smygöppnade nu i mars upp dörrarna till Sveriges första och enda flagship store med verkstad för alla MV Agusta entusiaster.

Moto Italia startades av Eliano Lo Cascio och Daniel Mokus som båda har gedigen erfarenhet av såväl motorcyklar som MV Agusta.

Eliano har sedan barnsben tillbringat tiden på roadracingbanor med sin pappa; Elia Lo Cascio – en av italiens främsta mekaniker – så hans yrkesval var ett organiskt utfall av familjens intresse. Den numera 28 årige Eliano har sedan 2018 arbetat professionellt med att serva och upprusta motorcyklar från de flesta varumärken, men MV Agusta är och förblir hans största passion.
Daniel Mokus är en framgångsrik entreprenör som alltid haft ett brinnande intresse för italienska motorcyklar och kommer nu att fokusera helhjärtat på MotoItalia.

De finns i Kungens Kurva och har möjlighet att serva och reparera i sin toppmoderna verkstad och där har de även showroom på MV Agustas motorcyklar som finns till försäljning.

”Att öppna Sveriges första och enda återförsäljare för MV Agusta med vår alldeles egna verkstad är en dröm som blir sann. Vi välkomnar alla entusiaster till oss” säger Eliano Lo Cascio med ett sort leende.

Läs mer om dem här: www.MotoItalia.se

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser