Julklappar till vovven

Tuggleksaker, matskålar, bollar och koppel. Indian Motorcycle öppnar en ny husdjursavdelning

Indian Motorcycle har lagt till sig ett nytt utbud av husdjurstillbehör, som snusnäsdukar och hund-T-tröjor  åt våra modemedvetna, fyrbenta vänner. Vidare finns exempelvis hundhalsband och Koppel för hundpromenaden, leksaker för lekstunder samt en snygg hundskål till maten.

Hundkoppel – Det matchande kopplet är även det tillverkat av mjukt läder som ska kunna stå emot även stora hundars muskelstyrka. Handtaget är fodrat med neoprene för att ge hundägaren ultimat komfort, och kopplet har ett säkert, kraftigt spänne med präglad logo. 2 cm brett x 160 cm långt.

Hund T-tröjor (2-pack) – Märkes-T-tröjorna är av 100% bomull med komfortabel passform som låter ditt husdjur visa stolthet över Indian Motorcycle. Setet inkluderar två olika monster med scipt och ikonlogotyper.  Finns I tre storlekar – S, M, L – se storlekstabell.
Samma med snusnäsdukarna. Även där finns ett flertal olika i shoppen.

Pipleksak – Bollar (5-pack)– Håll husdjuren glada och sysselsatta med fem pipande Indian Motorcycle®-bollar. Tillverkade av slitstarkt tennisbollmaterial med inbyggd pipfunktion, flyter i vatten och är idealiska oavsett omgivningen ni befinner er i. 6.4cm bred.

Tuggleksak  – Denna tuggleksak av 100% naturgummi är tillverkad för att apport-kastas, för dragkamp och för att tuggas frenetiskt. Perfekt för hundar som gillar att tugga på ben. 7cm bred x 18cm hög.

Dragleksak – En gummileksak formad som en Indian Motorcycle bränsletank. De robusta repen ser till att hålla tänderna och tandköttet rena och friska. ”Tanken” har stjärnformade hål I vardera änden så att du kan fylla på med hundgodis. 18cm hög.

Matskål – 2 Pack

Två skålar i rostfritt stål, med gummilist på undersidan och med Indian Motorcycles logga tryckt. Setet innehåller två skålar i två storlekar: 610 och 910 ml.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser