Höganäs Motorfestival i juli

I januari börjar biljettförsäljningen för Höganäs Motorfestival, den 1-3 juli. Det är ett av sommarens evenemang som arrangörerna hoppas ska bli Sveriges motsvarighet till engelska Goodwood Festival. Platsen ska vara Blå Hallen i Höganäs och det utlovas hojar, bilar, livemusik och ”pop-up-butiker”. Vi pratade med Kim Bröcher som är en av arrangörerna för motorfesten.

-Vår tanke med Motorfesten är att etablera ett event som inspireras av alla de härliga träffar som finns runt om i världen, oavsett fordonsmärke eller årgång, 2 eller 4 hjul, alla är välkomna om historien och hjärtat är med., säger Kim.

Kim menar att det i huvudsak handlar om att samla ihop folk med hjärta för kulturen, historien och designen, som alltid har sammanflätats till ett eget universum av motorer, kläder, musik och mat.

-Målet är att samla alla dessa galna, excentriska och helt vanliga människor som älskar det vi älskar med motorkulturen, musik, mode, dryck och mat för en härlig sommarhelg. Ett svenskt Goodwood för hela familjen i vår härliga Kullabygd, säger Kim. Mer information samt länk till biljetter dyker upp framöver på www.hoganasmotorfest.se.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser