DGR-specialare från Triumph och Hedon

Den 21 mars flaggade vi för årets DGR som körs söndag den 21 maj. Alltså The Distinguished Gentlemans Ride som är ett motorcykel-run, samt en manifestation där motorcyklister på klassiska hojar åker runt i sin hemstad för att samla in pengar och sätta fokus på prostatacancer och mental ohälsa hos män. Triumph, som i år varit sponsor åt DGR i tio års tid, har därför nya T120 Black DGR Edition i sitt utbud, varav en kommer att skänkas till den störste pengadonatorn till eventet.

Så här förklarar eventet grundare, Mark Hawwa tanken bakom eventet. ”DGR körs samtidigt i 850 städer i 105 länder. Allt handlar om att se bra ut, klä upp sig snyggt och åka motorcykel, samtidigt som man samlar in pengar till välgörenhet. Så vi slog oss ihop med organisationen Movember för att göra denna manifestation för välgörenhet”.

Totalt ska 250 st. T120 Black DGR Edition att finnas för försäljning. Eller 249 eftersom nummer 001 går till den mest generösa donatorn.
Sen, eftersom Hedon Helmets även är sponsor för evenemanget, så har de till i år tagit fram en hjälm till eventet. Hedonist Hedon x DGR 2023. De första 100 av dessa går till toppdonatorer, medan resten är till salu.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser