CLASSIC BIKE BLIR MEDIAPARTNER TILL CARLBARKS OLDTIMER TT!

Pressrelease 2019-01-21.

En treårig överenskommelse, omfattande allt inom media i samband med Carlbarks Oldtimer TT, har slutits mellan tidningen Classic Bike och M.R. Trading & Events, som drivs av Mike Luff, tidigare ägare av Gelleråsen i Karlskoga.

Den första upplagan av det nya evenemanget kommer att äga rum den 31:a augusti till 1:a september i år. MCHK-Racings Classic roadracingtävling på Gelleråsen är redan störst, sett till antal deltagare, men vi hoppas på ännu fler nordiska förare och kanske även några från resten av världen.
Peter Dahlbom, chefredaktör på Classic Bike, förklarar att den här typen av evenemang passar perfekt för tidningen och dess läsare och välkomnar den nya satsningen. ”Det här kommer att göra ett redan bra tävlingsarrangemang till något som nu kommer att attrahera ännu fler”.

”Det är lite dèja vu”, förklarar Mike. ”Peter var ju speaker i många år för Scandinavian Open”, en tävlingsserie som Mike startade och drev framgångsrikt i över ett decennium. Classic Bikes nuvarande ägare, Gerry Nordström, var dessutom med som mediapartner redan på den tiden och var en av de första att stödja den då revolutionerande nya serien. ”Feels like coming home!”, sade Mike efter att det nya avtalet blev klart.

Evenemangen kommer att marknadsföras och rapporteras i både tidningen Classic Bike och på förlagets övriga plattformar. ”Tillsammans vill vi visa vad man kan göra med rätt upplägg och skapa ett event som är mycket mer än bara en motortävling”.

Mer info: Peter: peter@classicbike.se 0707-100066
Mike: info@mrevents.se 0703 339944

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser