Powerplant bygger Sport Chief

Indian Motorcycle har avslöjat den första av tre ombyggda Sport Chief under temanamnet ”Forged”. Det är Powerplant Motorcycles som har strippat och byggt om hojen åt skådespelaren Norman Reedus, främst känd för sin stjärnroll i ”The Walking Dead”. Norman har en djup passion för motorcyklar och lever livet på två hjul.

Den Powerplant-byggda Sport Chiefen har en rad unika modifieringar, speciellt designade för Norman. För att få en snyggare och mer strömlinjeformad look, flyttade Powerplant de bakre stötdämparna och flyttade om svingarmsfästena. De lyfte och sektionerade bränsletanken och försåg tank och sidokåporn med tre tums louvers. En skräddarsydd bakskärm passar de smalare sju-ekrade Morris Mag-fälgarna, medan åtta-tums risers lyfter fram Sport Chiefs fyra-tums pekskärm.

Powerplant är Hollywood-firman som vuxit genom åren sedan ägaren Yaniv Evan öppnade dörrarna till verkstaden för 20 år sedan. Inte bara för att Yaniv har öga för detaljer, utan för att firman helt enkelt kan bygga hojar som denna och fanns det en Guide Michelin för hojbyggarfirmor så hade Powerplant lätt haft två stjärnor i den amerikanska restaurangguiden. Förlåt… ”custom builder guiden”. Här finns snille, smak, erfarenhet och passion.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: