Nyheter under Mälaren Runt 20/8

Foto: Manfred Holz

Mälaren Runt körs som vanligt den tredje lördagen i augusti. I år den 20/8.  Starten sker från parkeringen vid Pampashuset, gamla Arbetsmiljöverket i Västra Skogen, Stockholm. Rutten går som vanligt fast med en förändring. Efter Kvicksundsbron tag höger på väg 527 för att komma till Tidö Slott och MC-Collection. Observera att vägen är mycket smal och att det finns mötande trafik. 

I Turinge Kyrka anordnas Drive-in bröllop för de hugade. I år endast förbokningar. Efter vigseln blir det bröllopsresa – på hoj runt Mälaren. För mer info:www.svenskakyrkan.se/turinge-taxinge/drive-in-vigsel

Sulas MC Strängnäs har öppet hela dagen liksom restaurangen som ligger bredvid MC-butiken. 

Läs mer: https://sulas.se/malaren-runt-2022/ 

Den traditionella hojmarknaden på Gröndal i Eskilstuna upphör. Istället står GTR Motorpark värd för stoppet på Gröndals motorstadion. Nytt stopp 2022 är Handelsboden i Västerås. I år kan du provköra elektriska motorcyklar från Zero och Energica med start utanför Handelsboden.

Mc Museum – Lunchkafé – Grillning Tidös viltkorv – Öppet 11-17. Ducati Arboga och Triumph Norden på plats med det senaste – PROVKÖRNING. The Eezer Initiative på plats – provkör mc-ambulans. 

Läs mer: https://mc-collection.com/malaren-runt-2022/

Självklart håller Strul MCC i Enköping sin traditionella Mälaren Runt-fest. Där bjuds det på musik, mat&dryck och bra drag och skön stämning. Strul har camping på området. Grindarna till Motorgården är öppna dygnet runt från måndagen innan evenemanget. Festbiljett kan köpas vid grinden eller utmed banan.

Hela varvet till MCE:s målgång!

Officiell målgång är det hos Motorcykelentusiasterna, som har sin klubbkåk utanför Jakobsberg. På plats arrangeras diverse trevligheter. Det finns mat, drycker och livemusik. Här finns även möjligheter för camping både natten inför och efter MR. 

Mälaren runt T-shirts och klistermärken finns på följande platser:

Vid starten på Pampas Marina. Försäljning klockan 09.00 – 12.00

Utanför Sulas MC i Strängnäs. Försäljning klockan 10.00 – 16.00

Utanför Handelsboden i Västerås. Försäljning klockan 11.00 – 16.00

Utanför Strul MCC i Enköping. Försäljning klockan 11.00 – 16.00

De T-shirts som blir över från starten kommer finnas att köpa hos MCE i Järfälla under eftermiddag och kväll.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser