Legends: From Agostini to Quartararo

Eric de Seynes har varit privilegierad och fått bevittna fantastiska händelser inom motorcykelvärlden i nästan 50 år som mekaniker, förare, journalist, producent, teamledare vid världsmästerskap, sponsorchef för Formel 1 och Grand Prix för motorcyklar samt mästerskapsarrangör och promotor. De Seynes är för närvarande VD för Yamaha Motor Europe och har alltid strävat efter att leva ut sin passion varje dag.

Denna unika karriärväg har gett honom en stor mängd erfarenhet och en nära relation till många av personligheterna som har ”skapat MC-åkning” och racinglegenderna som har blivit världsmästare under de senaste decennierna.

I ”Legends” delar de Seynes mer än bara sina minnen över 300 sidor. Han tackar de som följt honom på hans livsresa, och han delar sin passion genom 40 porträtt av mästare och huvudpersoner inom motorcykelvärlden.

I en berättelse som är rik på intima minnen, anekdoter och tidigare opublicerade foton hyllar de Seynes passionen, genialiteten och talangen hos de som har skrivit, och fortsätter att skriva, motorcykelracingens otroliga historia.

”Den här boken visar passion, racing och motorcykelvärlden så som vi alla älskar dem”, säger Jorge Viegas, ordförande för International Motorcycling Federation (FIM).

”Legends” är en fantastisk julklapp för den sanna motorcykelentusiasten. Den finns i både engelska och franska språkversioner och kan beställas online på Yamaha Motor eller köpas hos din lokala Yamaha-återförsäljare.

Intäkterna från försäljningen av ”Legends” kommer att doneras till Endowment Fund for Motorcycling Sport Heritage, en organisation som värnar om arvet från motorcykelracing.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser