Indian Riders Fest 2023

Precis som många andrastora mc-tillverkare har Indian Motorcycle förstått att det här med kundvård inte bara handlar om att sälja motorcyklar och T-shirts. Har man inte minst en festival av samma storlek som Faaker See eller BMW Motorrad Days så har man inte hängt med i skolan. Nu är det nämligen dags för Indian Riders Fest i tjeckiska Budweis. Ni vet, staden med bryggeriet som vann en stor stämning mot ett amerikanskt bryggeri angående namnet. Indian Motorcycle är huvudsponsor och lovar att det här blir världens största hojträff för Indian Motorcycle-förare. Indian Riders Fest den 9-11 juni. 

”IRF 2023 kommer att bestå av alla de element som gjorde den förra träffen så framgångsrik, med utgångspunkt I frihet och vänskap. Indian Riders Festival är ett tveklöst internationellt evenemang, med deltagare från över 37 länder och organisationen är glada över att åter få välkomna Indian Motorcycle som huvudpartner”, sade Jean-Marie Guyon som är arrangör i en pressrelease från Indian Motorcycle.

“Våra Indian Motorcycle Riders grupper I hela Europa har verkligen vuxit de senaste åren och önskemål om unika destinationsevenemang växer helt klart efter den enastående framgången med IRF 2022. Intresset för festivalen fortsätter att växa kontinuerligt och jag är säker på att evenemanget även under 2023 kommer att bli världens största träff för Indian Motorcycle-ägare Vi är glada över att vi kan fortsätta och utöka vårt stöd för IRF och jag ser verkligen fram mot att vara med och köra I juni,” sade Grant Bester, Vice President International för Indian Motorcycle.

På fredagen blir det “kick off” med stor livekonsert inom det stora Indian Motorcycle-mässområdet som ligger enbart ett stenkast från stadens centrum. Senare under kvällen följs det upp med en DJ-ledd efterfest för festivaldeltagarna.

Indian Motorcycle Roadshow-lastbilen har både med sig en fullmatad klädbutik och erbjuder provkörningar av de nyaste motorcykelmodellerna. En officiell Indian Motorcycle-verkstad erbjuder full service och festivalbesökarna kommer att ha massor av underhållning samt shoppingmöjligheter från mer än 100 utställare I olika montrar. Dessutom finns chanson att vinna en kustomiserad Indian Challenger I en stor pristävling.

Förutom ett flertal livekoncerter under helgen kommer besökarna kunna bevittna kreativa talanger I Custom Indian Motorcycle Show, som visar upp märkets klassiska arv I en motorcykelutställning, samtidigt som The Lucky Daredevils trotsar gravitationen i den berömda Wall Of Death-arenan, Martin Krátky utför stunts på sin Indian FTR och sen blir det ytterligare spännande rodeouppvisning på motorcykel.

Lördagens paradkörning blev snabbt en berömd höjdpunkt I festivalen och har vuxit från 465 Indian Motorcycles under 2019 till 1200 deltagare förra året. Nu förbereder organisatörerna för en ny 25 km lång rutt på vägar som stängs av för allmän trafik under åkturen och förväntningarna ligger på att uppnå 2000 motorcyklar. Paraden kommer också att sätta fokus på kvinnliga motorcyklister med “Ladies First-gruppen” som kommer att leda paraden efter framgången med detta initiativ 2022.

Efter en åktur genom det vackra Böhmen avslutas paraden I stadens hjärta på Přemysl Otakar II-torget, vilket ger spektakulära fotomöjligheter när Indian Motorcycle Riders-grupperna lägger ner sina flaggor I mitten av det historiska torget, omgivna av sina motorcyklar.

IndianRidersFest.eu

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser