Harley lanserar ny 1250cc-modell

H-D lanserar en ny gathoj i juli.

Harley-Davidson brukar aldrig hålla särskilt hårt på det där med att man lanserar alla nya modeller på hösten, utan det dyker nästan alltid upp en ny modell på vårkanten. Till i år har vi en oväntad modell på ett mellanläge. En så kallad  ”mid-season release” av en motorcykel som ska avslöjas under vår semestermånad. Under parollen ”Från Evolution till Revolution.” Kommer det att hållas en digital online-lansering den 13 juli. Den nya modellen följer lanseringen av Harley-Davidson Pan America 1250 som kom tidigare i år med sin helt nya Revolution Max-drivlina.

”Efter den framgångsrika lanseringen av vår första äventyrsmotorcykel, Pan America, är vi glada att kunna lansera ännu en helt ny motorcykel, byggd på Revolution Max-plattformen i sportsegmentet, som visar oöverträffad Harley-Davidson-teknik, prestanda och stil,” sa Jochen Zeitz, VD för Harley-Davidson.

Registrera dig nu på www.H-D.com/JulyReveal om du vill delta i den virtuella lanseringsupplevelsen ”From Evolution to Revolution”.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser