Återträff för deltagarna på Carlbarks Spanienresor!

Carlbarks motor arrangerar sedan 2015 fina resor till Spanien och Portugal under vår trista och långa vintersäsong. Allt om MC har deltagit vid ett flertal tillfällen och på nära håll fått uppleva deltagarnas innerliga glädje att få njuta av perfekt solvarm asfalt i underbara kurvkombinationer.

Inte nog med det, utan ALLA som någonsin deltagit på Carlbarks Spanienresor, får varje år en inbjudan till återträff på Carlbarks lokaler i Kumla. I år räknades det in dryga hundratalet middagssugna gäster som välkomnades med bubbel i glasen och trevligt mingel. En maffig och rejält tilltagen grillbuffé mättade magarna.

Efter middagen, men fortfarande sittandes vid borden, fick deltagarna sedan underhållas av två intressanta föredrag. Först ut Maria Thorson, en av guiderna under resorna. Hon berättade om sitt spännande liv som präst i utlandstjänst och FN-tjänstgöring i bland annat Mali. Ett mycket härligt föredrag med både allvar och humor.

Näst ut Peter Lindén, en av Sveriges mest framgångsrika roadracingstjärnor och samtidigt stridspilot i flygvapnet med 20 år i Viggen och 15 år i Gripen. Rolige och busige Peter är alltid intressant att lyssna på med en härlig blandning av historier från både cockpit och sadeln. Peter körde för bara en vecka sedan sitt sista race och ska nu vara pensionär på riktigt och kanske ännu mer kunna fokusera på rollen som turledare under Carlbarks resor i värmen.

2024 års resor har precis öppnat upp och flertalet är redan fullbokade. Allt om MC kan varmt rekommendera en tur till Spanien eller Portugal som drar igång i September.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser