Återföreningen hos Blotsvens

Blotsvens Swap var ett väldigt uppskattat event som drog hundratals hojåkare från Mälardalen. Bland andra Ove Brandt som höll låda bakom lådorna.

Lördag den 5 mars körde Blotsvens MC sitt swap meet efter att evenemanget, precis som allt annat under två års tid, har varit omöjligt att genomföra på grund av Covid-19. Tack vare solsken var det inga problem att på ett ansvarstagande sätt placera merparten av handlare utomhus. Samma med servering och stora grillen för alla hamburgare som skulle mätta alla som tog sig dit. För det var inte bara ett fåtal som dök upp. Det kändes som en återförening efter en mycket lång till i ett mörkt hål. Med andra ord. Alla var där.

Klubben hade redan på Facebook flaggat för att det inte var något loppis, så det enda man fick sälja var hojgrejer. ”Vi kör lite glesare mellan borden och är du risig så stannar du hemma”, stod det i inbjudan som även varnade för fartkameran på gärdet nedanför klubben. Det kallar vi ansvarstagande och kamratligt. Bonke, Janne och Lasse skötte grillen, Matte Hedenstrand var på plats och snackade gamla minnen från 30 år sedan samt krängde sina allra finaste NOS-parts som han inte längre ville ha, och där stod Henke Nyberg, Janne Lindström, Pärra Leis, Micke Fuchs, Bosse Jensen och Ove Brandt… Det var lite som att komma tillbaka efter kriget och upptäcka att alla man känner fortfarande mår bra. Och att samtidigt köpa en transkåpa eller ett luftfilter med örnar på, bara för att man helt enkelt var glad. Vi tror att sommaren och våren öppnar dörren för fler av den sortens återföreningar.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: