annons
Hem » Motorcykel » Zero Motorcycles á la 2019
Zero visar upp 2019 års modeller.

Zero Motorcycles á la 2019

Zero är i dagens läge världens mest säljande tillverkare av elmotorcyklar och nu dra man skynket av på 2019 års modeller.

Nytt för i år är att, förra årets stora nyhet, snabbladdaren Charge Tank 6 kW nu kommer att kunna eftermonteras. Det gäller för såväl 2019 års modeller som för äldre hojar från 2015 och framåt. Charge Tank kan anpassas efter tillgången på ström och fungerar både vid laddstolpar och i vägguttaget hemma.

Från och med 2019 får alla Zero en ny optimeringsfunktion för batteriet. Funktionen kan även anpassa strömhanteringen för långtidslagring. Oavsett hur laddat batteriet är när du ställer in hojen i garaget så kommer optimeringsfunktionen efter ett tag att börja ladda eller tappa ur batteriet för att nå den nivå som är bäst för längre tids lagring.

Funktionen har även andra metoder för att hålla batteriet i bästa möjliga trim och är en mjukvaruuppdatering som kan laddas ner via Zeros mobilapp. Uppdateringen omfattar alla Zero-modeller oavsett ålder eller batteristorlek.

2019 innebär så klart också en uppdatering vad det gäller designen för Zero:s modeller. Du kan se dem nedan.

Mer information om Zero och nästa års modellutbud hittar du här.

Zero S är ett lite sportigare, mer gatanpassat, alternativ än DS.

Zero SR är lite mer påkostad än vanliga Zero S.

Zero DS är offroadanpassad för att kunna köras på sämre vägar.

Zero DSR är en eldriven äventyrshoj. Precis som lite mer basic DS, så är den anpassad för sämre väglag.

Zero DSR Black Forest Edition är med nya kraftigare väskor, hög touringvindruta och bredare sadel en riktig äventyrs-/touringhoj – fast eldriven. Modellen får touringruta och handtagsskydd som standardutrustning till 2019.

Zero FX är en körglad bushoj.

Zero FXS är en eldriven supermotard för gatan.

2 kommentarer

  1. Jag har just fått ett lån på € 150,000.00 för kostnaderna för min dotters operation bara igår efter att ha kontaktat den här kvinnan för några dagar sedan och jag är väldigt glad och vill ge det vidare. vill du ha ett snabbt och säkert lån som jag? snälla jag uppmanar dig att kontakta den här kvinnan via detta email: martinloanservices@gmail.com
    Whatsapp +15186559114.