annons
Hem » Nyheter » Tromsö Motor vann BMW Build-Off

Tromsö Motor vann BMW Build-Off

I helgen avgjordes BMW Motorrad Dealer Build-Off 2019 – tävlingen där BMW-handlarna i Norden byggt om varsin R nineT. Och förstapriset gick till Tromsö Motor i Norge. Klicka här för BMW Motorrads hemsida där du kan spana in samtliga byggen.

Juryns bedömning, översatt från engelska:

Vi är imponerade av den kvalitet och det engagemang som återförsäljarna har visat under denna tävling. Varje nordisk BMW Motorrad-återförsäljare har skapat något unikt och vi tackar för det. Men i varje tävling måste det finnas en vinnare. Den cykel som juryn har valt som årets vinnare är Black and Gold vol.2 av Tromsø Motor. Motivationen från juryn bygger på att deras cykel erbjuder det bästa paketet när det gäller design, smakfulla färgkombinationer, överkomligt pris och tillgänglighet för kunder. Sist men inte minst – den visar ursrpungscykelens verkliga potential. En riktig kick-ass cool BMW Motorrad.

Efter att ha tittat på alla aspekter, storyn, presentationen i form av högkvalitativa bilder, filmer som delats på sociala medier genom hela projektet, den färdiga cykeln, har vi kommit fram till att laget från Tromsø Motor har levererat ett komplett paket. Vi gillar speciellt återförsäljarens idé om att skapa en specialbyggd hoj som ser ut som om den kommer direkt från fabriken och att de hållit fast vid detta koncept.

Grattis till Tromsø Motor.

Juryns ledamöter:
Ronna Norén – Unique Custom Cycles
Christian Pingitzer – BMW Motorrad AG – Heritage Project
Linus Lidalen – Marketing Manager BMW Motorrad Northern Europe
Alexander Ulven – Motorrad Manager Norway & Denmark – BMW Motorrad Northern Europe