annons
Hem » Nyheter » Triumph börjar med Enduro och MX
Femfaldige endurovärldsmästaren Ivan Cervantes

Triumph börjar med Enduro och MX

Gathojstillverkaren Triumph avslöjar nu att de även ger sig in i kampen om enduro- och motocrossåkarna. Enligt uppgift är de ”well under way” och har redan knutit till sig MX-stjärnan Ricky Carmichael och den femfaldiga endurovärldsmästaren Iván Carvantes som produktutvecklare och testförare.

Några officiella tekniska uppgifter eller bilder på hojarna finns inte än, men Triumph säger att ett releasedatum kommer att meddelas de närmaste månaderna.

Ricky Carmichael:
”Detta är en otrolig möjlighet för mig att gå med i detta historiska varumärke, och jag är hedrad och ödmjuk över att vara en del av utvecklingen och lanserandet av deras terrängcyklar. Att bygga något från grunden är något som verkligen är intressant för mig i detta skede av min karriär. Det som är imponerande för mig är Triumphs engagemang och passion för att utveckla toppklassprodukter. Alla som jag har varit inblandade  i detta projekt från ingenjörer, designgrupper, FoU-avdelningar etc. har visat extrem passion för vad de gör och det är ett recept på framgång och något som jag älskar att vara en del av.

Ivan Cervantes:
”Jag har älskat Triumph-motorcyklar sen jag var ett litet barn, sett dom i filmer och på tv. Att arbeta med Triumph i detta projekt är en fantastisk möjlighet för mig, inte bara för att det är ett av världens största motorcykelmärken, utan också för att jag får vara med och bygga något från noll. Det är en dröm som går i uppfyllelse för alla förare!