annons
Hem » Nyheter » Touratech omorganiserar för fler upplevelser

Touratech omorganiserar för fler upplevelser

Hojtillbehörs- och upplevelseföretaget Touratech Nordic & Touratech Experience gör en förändring i sin affärsverksamhet. Istället för bara en fysisk butik i Lidköping kommer istället ett återförsäljarnät att byggas upp i Norden, med direktleveranser från Tyskland.

– Touratech GmbH har de senaste åren skapat en toppmodern leverans-, support- och logistikanläggning i Tyskland. Att låta leveranser till Norden gå direkt från Tyskland till kund är en naturlig utveckling som säkerställer både tillgänglighet och snabba leveranser även i framtiden, säger David Johansson VD på Touratech.

En annan stor förändring är att upplevelseverksamheten kommer att utökas med fler nya resor och utbildningar, fortsatt i samarbete med BMW Motorrad. Själva rese- och utbildningsdelen av företaget kommer dessutom att byta namn från Touratech Exprerience till Ride Nordic AB.

– Att utveckla nya upplevelser tillsammans med BMW Motorrad och deras återförsäljare i Norden är något som vi verkligen ser fram emot! Vi kommer även ha ett fortsatt samarbete med Touratech GmbH och flera av våra ”gamla” kollegor runt om i värden. Men då endast på upplevelsesidan som certifierad Touratech A.R.T.T.-partner, fortsätter David Johansson.

Den 30 juni stänker butiken i Lidköping.
– Nuvarande kunder som bokat resor eller utbildningar behöver inte göra något, mer än att vänja sig vid ett nytt namn, ny logga och fler spännande upplevelser. Även personalen blir den samma och vi kommer att utgå från våra nuvarande lokaler, avslutar David Johansson.