annons
Hem » Nyheter » Sune – ett säkert vårtecken!

Sune – ett säkert vårtecken!

Nu har våren nått hela Sverige. Det kan vi med bestämdhet konstatera efter att ha nåtts av ett vykort från landets nordligaste breddgrader. Det kommer från Sune Andersson och visar ”Vilden från Vilhelmina” i full färd med inkörningen av sin nya Triumph Rocket III. Klicka på bilden så får du se hur elak han är mot bakskärmen!

Äntligen är det mc-vår i hela vårt avlånga land. Förr var blommor i dikesrenarna säkra vårtecken, numera är det Sune Anderssons första wheelie som markerar att vintern har rasat ut.

Till i år har Vilden från Vilhelmina sadlat om från amerikanskt till brittiskt.
Flaggskepp i hans uppvisningsflotta blir slagskeppet Triumph Rocket III som bevisligen visst går att köra på bakhjulet – trots kardandrift och mäktiga 320 kilos torrvikt. På den känner sig till och med välväxte Sune som en liten pöjk.

Största problemet just nu är att bakskärmen och lite annat skrot är i vägen för riktigt höga hjullyft.

– Jag jobbar på det, hälsar Vilden från Vilhelmina som i förra veckan definitivt parkerade snöskyffeln längst in i vedboden.

Ännu är Sunes sommar(turné) inte helt spikad. Klart är dock att du kommer att kunna se stuntshowen på ett antal platser runt om i landet. Mer om hans högtflygande planer kan du läsa på Sunes Sommar