annons
Hem » Nyheter » Rossi drabbad av Covid-19

Rossi drabbad av Covid-19

Det blir inget MotoGP-lopp på Aragon för Valentino Rossi. Igår bekräftade han nämligen vi sociala medier att han känt sig dålig och testats positivt för Covid-19.

”Tyvärr vaknade jag i morse och kände mig inte bra. Mina ben var ömma och jag hade lite feber, så jag ringde genast till läkaren som testade mig två gånger. Det snabba PCR-testresultatet var negativt, precis som testet jag genomgick på tisdag, men det andra, av vilket resultatet skickades till mig kl 16:00 i eftermiddags, var tyvärr positivt.”

”Jag är så besviken att jag kommer att behöva missa loppet i Aragon, jag skulle vilja vara optimistisk och självsäker, men jag förväntar mig att den andra omgången i Aragon också blir en” no go ”… jag är ledsen och arg för att jag gjorde mitt bästa för att respektera reglerna även om testet jag gjorde i tisdags var negativt.”

”Jag isolerade mig själv sedan jag kom från Le Mans. Hur som helst, så är det och jag kan inte göra någonting för att förändra situationen. Jag kommer nu att följa läkarens råd och jag hoppas bara att jag mår bra snart.”