annons
Hem » Nyheter » Premiär på nätet!

Premiär på nätet!

Välkommen till www.alltommc.se! Här kan du läsa färska nyheter från mc-världen, kommunicera med Allt om MC:s redaktion eller diskutera med andra hojåkare. Dessutom har du tillgång till MotorcykelGuiden 2004 on-line!

Eftersom Allt om MC utkommer med tio nummer per år blir hemsidan ett utmärkt komplement till den tryckta tidningen. Vår ambition är att regelbundet lägga ut korta nyheter på startsidan för att hålla dig uppdaterad med vad som händer i mc-världen.

Utöver nyhetssektionen hittar du en hel del andra nyttigheter. Du kan kontakta oss, beställa gamla tidningar, prenumerera, ladda ner snygga hojbilder som skrivbordsbakgrund på din dator, samt mycket annat.
Den allra största nyheten är nog ändå att MotorcykelGuiden numera ligger on-line! Här kan du kolla in priser, fakta samt njuta av bilder på mer än 500 modeller som marknadsförs i Sverige 2004!

Databasen är unik på nätet och bara den är anledning nog för att genast lägga sajten till dina favoriter. Eller varför inte göra www.alltommc.se till din webbläsares startsida?