annons
Hem » Nyheter » Per tog priset på Bikemeet!

Per tog priset på Bikemeet!

Årets hojutställning på Swedish Bikemeet arrangerades av Dunlop och hade därför fått namnet Dunlop Award. Tidigare år har tidningarna Allt om MC och MCM delat på värdskapet. Vi på Allt om MC hade dock svårt att hålla oss helt borta från årets glansfulla mc-show och for därför dit med ett specialpris i ryggsäcken.

Med anledning av att Allt om MC:s Projekt Streetfighter var körklar lagom till Swedish Bikemeet ville vi markera målgången genom att dela ut ett specialpris i utställningsklassen Gatracer/caféracer.

En unik trofé och ett presentkort från S-Racing på 5.000 kronor låg i potten. En handfull maskiner höll vinnarpotential men efter moget övervägande fastnade juryn för en sobert silvergrå skapelse signerad Per Andersson från Borlänge.

Valet av vinnare motiveras så här:
En standard Suzuki GSX-R 1100 från sent 90-tal har med stor skicklighet och gediget hantverkskunnande förvandlats till en helt unik maskin. Hög finish, harmonisk design samt många kreativa tekniska lösningar imponerar.

Per har visat att det med talang, envishet och hårt arbete går att skapa något unikt även med en förhållandevis låg budget.

Ett hembygge i ordets bästa bemärkelse och som skapats i just den anda som priset är tänkt att uppmuntra och premiera.