annons
Hem » Nyheter » Nytt nummer i butik!
Allt om MC är tidningen för dig som är nyfiken på det mesta inom mc-hobbyn.

Nytt nummer i butik!

Sugen på bred och spännande mc-läsning? Då ska du knalla ner till närmsta tidningsförande butik och införskaffa dig Allt om MC nr 2. Ta en kik i listan, vi kan nästan lova att där är något som passar! Är det för mörkt, kallt och regnigt för att knalla gå till affären? Då har vi lösningen om du klickar här!

Innehåll AoMC 2

PROVKÖRDA: Triumph Bobber / Indian Scout Bobber – Här handlar det om hundra procent svart och avskalad attityd. Med bara en kan vara råast. I positiv mening, vill säga.

PROVKÖRDA: Honda CB 650R / CBR 650R – I grunden samma hoj. Den ena med kåpa, den andra utan. Till i år har Honda vässat framför allt designen för att matcha storebror Fireblade.

KLASSIKER: Yamahamuseum – Ole Larsen kom över ett jätteparti originaldelar till Yamahas tidiga 125:or så han renoverade en hoj. Och en till. Och en till …

TOURINGTIPS: Ut i Europa – För många är det ett stort steg att komma bortanför Sveriges gränser. Vi som gjort det några gånger nu delar med oss av våra erfarenheter.

TOURING: TET – Det finns ett vägnät i Europa som de flesta av oss aldrig kört, troligen inte ens hört talas om. Det heter Trans Euro Trail och består av endurospår.

TOURING: Tre huvudstäder – Tre huvudstäder på en repa, går det? Inga problem, om man väljer rätt städer förstås. Vi prickade in Warszawa, Prag och Berlin.

PROVKÖRNING: Kawasaki Versys 1000 SE – Kawasaki har vässat sin äventyrstourer med det vassaste modern mc-teknik kan frambringa. Det är om du väljer den dyrare SE-modellen vill säga.

BYGGE: ACME – John Burgess såg en mc han inte kunde motstå. Problemet var att det var ett unikt bygge som till råga på allt försvunnit. Så John byggde en egen.

BEGGUIDE: BMW R 1200GS 2013-18 – Världens mesta jordenruntseglare som snart står i varje vagabondgarage är nu en 1250. Men hur bra begköp är den tidigare 1200:an?

MEK: Vårfix – Vänta inte tills dagen då alla andra brummar ut i vårsolen. Se till att hojen är i trim redan nu, så att du också kan följa med.

TEST: Mellanklassare – Vi tog ut Aprilia Shiver 900, Ducati Monster 821, Husqvarna Vitpilen 701 och KTM 790 Duke för noggrant mäta vilken som var bäst. Nu vet vi!

PROVKÖRD: Triumph Speed Twin – Traja öser på med nya modeller. Speed Twin är den som hamnar i mitt emellan sportiga Thruxton och klassiska T120 i 1.200-kubikssklassen.

FASTA SIDOR: Ledare, Korta slag, Fyndbörsen, Läsarbilder, Kalles kåseri, Nästa nummer.