annons
Hem » Nyheter » McRF lanserar MC Mässan on Tour
Bild från Start2Ride 2019.

McRF lanserar MC Mässan on Tour

2021 års mc-mässa fick ställas in på grund av pandemin. 2022 fick ställas in på grund av osäkerheten kring leveranserna av nya hojar så tidigt på året. Nu satsar Moped- och Motorcykelbranschen (McRF) i istället på att genomför MC Mässan on Tour i tre städer under tre helger i maj.

– Efter att ha behövt ställa in MC Mässorna både 2021 och nu 2022 är det väldigt roligt att få säga att styrelsen för MC Branschen beslutat att växla upp våra provkörningsevent till MC Mässan on Tour i maj 2022, säger Niklas Kristoffersson, vd hos MC Branschen i en kommentar till Allt om MC.

Arrangemangen är således tänkta som en vidareutveckling av branschens provkörningsdagar Start2Ride, som arrangerats under ett antal år, med undantag för de två senaste. Det vill säga med ett utökat utbud av utställare och aktiviteter.

– Vi kommer att kombinera fördelarna genom att öka mängden utställare – både fordon som tillbehör – med som vanligt över hundra motorcyklar och mopeder att provköra för alla med rätt körkort. Själva eventet är kostnadsfritt men vi kommer att ta en blygsam provkörningsavgift som vi helt använder till att öka kvaliteten på MC Mässan on Tour. Vi släpper biljetter och möjligheterna till att boka provtillfällen i april 2022, avslutar Niklas Kristoffersson, vd i MC Branschen.

Datumen att lägga på minnet är som följer:
Malmö, Bulltofta: 7-8 maj.
Göteborg, Stora holm: 14-15maj
Stockholm, Gillinge: 21-22 maj.