annons
Hem » Nyheter » Duellera med oss på Main Street!

Duellera med oss på Main Street!

Ta med din streetfighter eller caféracer och ställ ut på årets Bikemeet! Allt om MC är på plats och visar upp ”Projekt Streetfighter” Låt ditt eget fräcka bygge utmana vårt i lördagens hojutställning. Fina priser väntar!

Årtets mc-utställning på Swedish Bikemeet sponsras av Dunlop och kallas därför Dunlop Award. Som vanligt finns det klasser för alla tänkbara motordrivna fordon på två eller tre hjul.

I år intresserar vi på Allt om MC oss speciellt för klassen Gatracer/caféracer. Vi har instiftat ett specialpris till den som lyckats åstadkomma det bästa bygget i kategorin. Vårt eget projektbygge är på plats för att inspirera och utmana men kommer naturligtvis att delta utom tävlan.

Vinnaren får en unik trofé samt ett presentkort från S-R-racing värt 5.000 kronor!
Ta chansen, ställ ut din pärla och vinn ära, berömmelse och pengar!

Så här går det till att ställa ut:

Lös entré till Swedish Bikemeet på High Chaparral utanför Anderstorp. Kom till insläppet mellan campingen och westernstaden mellan klockan 9.00 och 11.00 lördagen den 12 juni.
Fyll i din anmälan i förväg (delas ut vid entrén) och rulla in på Main Street. Utställningen stänger klockan 15.00 och prisutdelningen äger rum direkt efteråt.

Mer info om Swedish Bikemeet hittar du på: www.swedishbikemeet.com