annons
Hem » Nyheter » Doggles – hundens bästa vän

Doggles – hundens bästa vän

Visst är det skönt att luffa runt i sakta mak och känna vinden smeka mot kinderna. Men tänk på stackars Fido i sidvagnen. Han får all vind rätt in i öronen och jyckens ögon de tåras. Inte trevligt alls. Men nu finns det bot – Doggles!
Det är Noon MC i Borlänge som har tagit upp importen av fräsiga brillor till allsköns jyckar. Såväl bamsiga St. Bernhards som små nätta Chihuahua skall kunna få glasögon som passar just deras look.

Dogglesarna är tillverkade i imfri och splitterfri polykarbonat med 100 procents UV-skydd. Två remmar håller brillorna på plats, en träds bakom öronen och en under nosen.

Enligt importören används glasögonen av såväl polis- som räddningshundar världen över. De skyddar mot flygfän, stenskott och annat flygande skrot. Hundar med en matchvikt mellan 4 och 41 kilon ska kunna hitta just sina favoriter i kollektionen. Priserna är runt 300-400 riksdaler beroende på modell.

För den riktigt modemedvetne jycken finns nu också scarfs, skinnpajer och kepor – vov! Den som är sugen ringer genast 070- 313 12 79.