annons
Hem » Nyheter » BMW Motorrad slutar helt med internationella mässor
Internationella mc-mässsan Eicma i Milano.

BMW Motorrad slutar helt med internationella mässor

Den tyska hojtillverkaren har nu meddelat att de inte kommer att delta på årets mässor på Eicma i Milano och Intermot i Köln. Inte heller nästa år. Eller ens någonsin. Framtiden är nämligen digital, något som blivit extra tydligt under pandemiåret 2020.

Så här säger Markus Schramm, chef för BMW:s hojdivision:
– I framtiden kommer nya live- och digitalformat i allt högre grad att ersätta traditionella mässor. Detta innebär i synnerhet att de traditionella uppdragen på de två huvudmässorna EICMA i Milano och Intermot i Köln, som tidigare hade organiserats centralt av BMW Motorrad, inte längre kommer att hållas som tidigare.
– Vår strategiska anpassning av kommunikationen där vi använder fler live- och digitalformat gör det möjligt för oss att inspirera ännu fler människor runt om i världen för BMW Motorrad-produkter och erbjudanden i framtiden, samt att närma sig dem på ett optimalt sätt.
– Genom att använda rättvist oberoende live- och digitalformat kan vi inte bara schemalägga världspremiärer och produktlanseringar mer flexibelt utan också tillåta oss mer intensiv interaktion med alla målgrupper och en större räckvidd för information.