annons
Hem » Motorcykel » Björn kör Isle of Man TT

Björn kör Isle of Man TT

Just nu befinner sig mc-polisen Björn Gunnarsson och tillika Allt om MC:s medarbetare, Björn Gunnarsson, på Isle of Man för att tävla. Just nu är träningsveckan i full gång.

 

Björn Gunnarsson vid sin BMW S 1000RR.

Här följer en rapport från hans team:

”Hittills har allt flutit på fantastiskt bra här på ön. Första träningstillfället var i lördags kväll och då bjöd ön på strålande solsken och fina förhållanden. Björn hann då med fem träningsvarv på sin Honda CBR 600, som han tävlat med tidigare här på ön. Han var nöjd efter träningen och endast några småjusteringar av hojen behövdes.

Igår var det dags för träning igen och även den här kvällen bjöd ön på riktigt kalasväder. Björn hann med 4 varv på sin BMW S 1000RR och kände sig nöjd även med den hojen efter träningspasset. Det är svårt att hitta förhållanden som påminner om detta att träna på någon annanstans än här, vilket gör att man måste jobba med att göra det sista finliret och injusteringarna av hojen först nu när vi är på plats. 

Ikväll är det dags för träning igen och då är planen att börja ett par varv med BMW:n för att sedan byta och hinna med ett par träningsvarv även med Hondan.

Igårkväll blev träningarna försenade då det sprang folk/åskådare på banan efter att man stängt vägarna för kvällens träning. Detta är något som man tar väldigt allvarligt på här på ön varför man skickade polis till platsen. Det sägs att man kan få fängelse för den här typen av förseelser. För några år sedan lär någon ha fått två månader…

Vill man följa träningarna är ttlive.iomtt.com en bra sida och när racen drar igång finns det en bra app: Isle of Man TT, som man kan ladda ner.