annons
Hem » Motorcykel » Yamaha 2018
Yamaha MT-09SP

Yamaha 2018

Niken – en trehjuling med tiltande framvagn försedd med radtrean från MT-09. Ja, den kommer att gå i produktion med start 2018. Framhjulen mäter 15 tum, det är större än exempelvis Piaggios tiltskoter MP3.

Yamaha Niken

MT-09 kommer i en upphottad SP-version försedd med bland annat Öhlinsfjädring, blå sömmar på sadeln. Till 2018 uppdateras dessutom lillebror MT-07 med ny plast, nydesignade strålkastare, en sportigare satt framgaffel, omstöpt sadel och en förbättrad ergonomi. Motorn lämnar man dock orörd liksom instrumenteringen.

Yamaha Tracer

Tracer 900 är nästa maskin som uppdateras på en hel räcka punkter till den kommande säsongen. Och dessutom gör en extra påkostad GT-variant debut. Båda maskinerna förses med en ny aluminiumsving, omarbetad bakdämpare samt en vindruta som ger mer skydd och som kan justeras via ett enhandsgrepp. GT:n adderar dessutom färgdisplay, farthållare, värmehandtag samt quick shifter. Fjädringen blir justerbar runt om och 22-liters packväskor ingår i GT-kittet.

Tracer GT instrument

 

En maskin det surrats en hel dom är nya Ténéré 700. Tyvärr visade den sig inte vara helt klar att sätta i produktion. Men kanske kommer den under andra halvan av 2018.