annons
Hem » Motorcykel » Triumph 2018
Triumph EICMA

Triumph 2018

Till 2018 kommer Speedmaster i ett nytt utförande. Maskinen är försedd med dubbla skivor fram och den nya vätskekylda 1.200-kubikstwinnen. I det här utförandet ger den 77 hästar. Ekerfälgar är standard. Hela stylingen på maskinen andas vintage och retro.

Triumph Speedmaster

Bobber Black är precis vad den heter – en väldigt svart maskin. Men Traja bjuder på mer än bara en massa svart lack. Hojen har nämligen också försetts med dubbla skivor fram och 19-tumssulan är bytt mot en 16-tumsdito.

Triumph Bonneville Bobber Black

För att hänga med i den allt mer konkurrensutsatta äventyrshojsklassen har britterna sett sig nödgade att uppdatera såväl Tiger 800 som 1200. 800:an har faktiskt gjorts om på över 200 punkter. Bland förändringarna märks nya led-strålkastare, ny instrumentering med färgdisplay, nya knappsatser på styret som dessutom är bakbelysta samt en nytt körläge kallat Offroad Pro.

Tiger 800

Storebror har genomgått en bantningskur och tappat tio kilo. Också 1.200-kubikstrippeln har setts över för bättre gasrespons och lite mer kraft vid de lägre varvtalen. Även på denna maskin hittar vi körläget Offroad Pro.

Triumph Tiger Explorer