annons
Hem » Motorcykel » Rapport från Björn Gunnarsson
Björn Gunnarsson

Rapport från Björn Gunnarsson

MC-polisen Björn Gunnarsson hörde nyligen av sig till oss med en rapport från sin hektiska tävlingsvecka på Isle of Man, där han bland annat knäckte den magiska 120 MPH-gränsen.

TT-veckan blev stor succé med min bästa placering någonsin i form av en niondeplats i Lightweightklassen (av 70 startande). Det lilla familjebaserade teamet jag körde för, DP coldplaning/TC racing, var enormt nöjda med insatsen då de bara haft en förare som lyckats ta någon av teamets cyklar till en topp tio-placering tidigare under teamets tioåriga existens. I getingboet Supersport slutade jag på 20:e plats av 95 förare, vilket även det är min bästa placering någonsin i den klassen. Dessutom bröt jag den magiska 120 MPH-vallen genom att snitta 195 km/h som bäst över det 6 mil långa varvet, vilket är nytt personligt varvrekord för mig.

Om vi känner Björn rätt så sitter han redan och funderar på nästa års TT …