annons
Hem » Nyheter » Nytt rekord på Gränsö!

Nytt rekord på Gränsö!

I helgen som var gick träffen MC-Dagarna i Västervik av stapeln. Trots regnrusk under fredagen slog eventet nytt rekord i år – 4600 knuttar intog campingområdet. Bland annat så bjöds knuttar och en hugad allmänhet på konserter och action på två hjul.

Allt om MC fanns som vanligt på plats vid det vackra Gränsö Slott i Västervik. I år var vi beväpnade med vårt projekt Streetfighter. Det verkar som om allt slit med att få hojen i toppskick lönade sig, för många kom fram och berömde bygget – kul!

Under fredagen var vädergudarna onda men de tappra träffbesökarna trotsade vätan och spankulerade med gott humör runt bland alla mässtält. Senare på kvällen rockade legenden Jerry Williams tillsammans med The Boppers och Refreshments igång en 8.000-hövdad publik.

Under lördagen sken solen och då arrangerades hårresande action av Sune Andersson, spektakulär freestyle motocross av Fredrik ”Frog” Berggren och en häftig trialuppvisning av HampuZ Fardby. Dessutom kunde man ta chansen och utmana gladiatorn Amber. Under lördagen korades också vinnaren i Guldbågen. I år gick priset på 50.000 kronor till värmlänningen Stefan Uhlén för bygget Broken Arrow. På kvällen bjöds det på nostalgi med gitarrgnidaren Alvin Lee, Rydell & Quick och NMA.

Under söndagen mattades evenemanget av och folk började bege sig hemåt. Inte ett enda polisingripande under hela helgen tyder på ett lugnt och städat arrangemang.