annons
Hem » Motorcykel » Nytt nummer i butik!
  • AoMC 7-2017

    AoMC 7-2017

Nytt nummer i butik!

Vilket mästerverk. Vilken skönhet. Perfektion. Ja, så tycker i alla fall vi på redaktionen om nya numret av Allt om MC, som just landat hos din lokala tidningshandlare. Nummer sju för i år. Vad innehåller då denna osedvanligt tjusiga utgåva?

Jo, vi har bland annat ett tungt äventyrshojstest där nya GS Rallye ställs mot KTM 1090 Adv R, Suzuki V-Strom 1000XT och Honda Africa Twin DCT. Och så har vi hela nio sidor byggspecial med bland annat en urläcker Harley, en diaboliskt välsnickrad Diavel och en fullständig rapport från Norrtälje och Custom Bike Show.

För den som gillar att meka själv har vi det här numret lagt extra fokus på bromsarna. Självklart finns också en touring med i mixen, turen går den här gången till Nederländarna. Vi kollar in tulpaner, höga vallar och provsmakar ost i Gouda.

På provkörningsfronten står Honda X-Adv, en helskön offroadskoter och elhojen Zero SR på menyn. Vi tar också en sväng med BMW R nine T Urban G/S och Pure. Sist men inte minst kör vi Ducces nya lill-Multistrada på 950 kubik.

Det finns mer. Men det får du faktiskt läsa om själv.

🙂