annons
Hem » Motorcykel » Nytt nummer i butik
  • Omslag AoMC 6-2017

    Omslag AoMC 6-2017

  • Roland Brown provkšör Aprilia Tuono V4 1100.

    Roland Brown provkšör Aprilia Tuono V4 1100.

Nytt nummer i butik

Vi säger som Magnus och Brasse gjorde i sin krogshow från 1978: ”Det är serverat”. Men vad är det då som ligger redo att intas? Jo, ett flång nytt nummer av Sveriges bredaste mc-tidning som den härgången toppar med en härligt tung duell. Vi låter nämligen Harleys lyxkryssare Ultra Limited Low gå en match mot Indian Roadmaster. Och eftersom ”staden” endast rymmer en av dem, så tvingas en av maskinerna lämna arenan med svansen mellan benen.

Andra godbitar är Nonnos sköna budgetbygge – scrambler för under 30.000 kronor. Och så klart artikeln där vi undersöker vilka maskiner som passar dig som inte är av medellängd, utan lite längre eller lite kortare. Vi bjuder dessutom på en hel räcka med provkörningar, mest spektakulär är The Flying Millyard bestyckad med en femlitersspis och backväxel.

På resefronten är det Halland som gäller. Vi nosar upp ett spännande museum, ett världsarv och en kokarusell. Samt inmundigar en ruskigt välsmakande räkmacka.

För dig som gillar klassiker har vi en godbit. Vi har nämligen hälsat på hos Tommy Andersson. Och i hans garage står en hel hoper sköna maskiner från sjuttiotalet.

Allt detta för endast 69 kronor. Det är nästan för billigt!

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*