annons
Hem » Nyheter » Nya numret till prenumeranterna!

Nya numret till prenumeranterna!

Nu i dagarna dunsar Allt om MC nr 4 / 2019 ner i brevlådorna. Det blir 100 fullmatade sidor svenskproducerad sommarläsning! Butiksköparna får ge sig till tåls till den 4 juli. Ta en kik i menyn, vi är nästan säkra på att du hittar något som smakar!

Är du inte prenumerant än? Lugn, klicka här så hjälper vi dig!

Innehåll

Forsbergs lufthoj – Det började som ett konstprojekt men blev en luftdriven showvinnare med glascylindrar. Kolla in Peter Forsbergs Steampunk Aerium!

Tre retrohojar – Ducati Scrambler Icon, Kawasaki W 800 Café och Triumph Street Twin har alla rötter i 60-talet. Men vilken är modernast eller mest retro?

Start2Ride – Omkring 140 hojar av senaste modell och en strålande sommarsol. McRF:s årliga provkörningsdagar blev en succé.

Indian FTR 1200 – Med en biffig V-twin i en klassikerinspirerad sporthoj hittar Indian en egen nisch på hojmarknaden. Men är den sportig?

Custom Bike Show – I Norrtälje utkämpas varje år custombyggarnas kamp om ära och berömmelse. Ingen blev besviken i år heller.

Yamaha Ténéré 700 – Den gamla ökenrallyvinnaren är i tillbaka i helt nytt utförande. Allt om MC:s utsände gav tummen upp för enkelhet och smidighet.

Triumph Trophy – Andra generationen Trophy blev populär men kortlivad, trots väldigt goda långåkaregenskaper. Läs innan du slår till på en begagnad.

Yamaha TZ 500J – Ett tvåcylindrigt muskedunder som såldes över disk. Men köregenskaperna är trixiga, så vi är glada att Isle of Man-rejsaren Björn Gunnarsson tog sig an den.

Honda CB 750 fyller 50 år – Den kom som ett yrväder en aprilafton och hade en radfyra i ramen. Och elstart och skivbromsar. Inget blev sig någonsin likt igen.

Fjädring – Förr behövde man inte. Men idag är det bra veta hur man får de rätta inställningarna. Moderna stötdämpare är nämligen högst avancerad teknologi.

Vmax Club Sweden – Yamahas ikon hittar ständigt nya anhängare. Vi hälsade på hos ett gäng som brinner för den kraftfulla V4:an.

Metzeler Cruistec – Ett sportigt däck med lång livslängd för tunga glidare – är det en möjlig ekvation? Jodå, enligt däcktillverkaren Metzeler.

Modmoto – De samlas för att skruva för att det är skoj, inte för att göra business. Häng med till hojbyggarekollektivet Modmoto i Göteborg!

Herald Café 400 – En kinabyggd britt med modest enstånka, kan det vara något för en fullstor biker?. Vi provade och blev glatt överraskade.

Norges kustväg – Hanna Johansson fortsätter sin resa, denna gång genom ett förtrollande vackert Norge. Färden går längs fjordar och fjäll.

Fasta sidor – Ledare, Korta slag, Ventilerat/Läsarbilder, Fyndbörsen, Kalles kåseri, Nästa nummer