UTE NU!

Avancerad sök
Kommenterat
typiskt mc hatare
» SMC startar upprop
Nästa...
» Gemtylig gemenskap
Inte imponerad
» VIDEO: Ny instegsmaskin från BMW
Mycket på G
» Nytt från Victory
Schyssta hojar
» Uppdaterat från Honda
Vill prova.
» Yammas vassa trehjuling
Spännande
» VIDEO: Eldrift och smart hjälm
trafikbyrokraterna!
» SMC startar upprop
SMC startar upprop
» SMC startar upprop
Kommer inte lyckas i europa...
» VIDEO: På tre hjul med Yamma
Läcker!!
» VIDEO: Africa Twin in action
605 km/h ska slås på två hjul ...
» VIDEO: Traja siktar på världsrekord!
Bredden
» VIDEO: På tre hjul med Yamma
varför inte?
» VIDEO: På tre hjul med Yamma
Nej
» VIDEO: På tre hjul med Yamma

Utskriftsvänlig versionTipsa en kompis!

V4
Ny Honda V4 kommer 2010
Honda har som bekant varit en gnutta sparsamma med nya hojmodeller den senaste tiden. Men bakom kulisserna pågår stora saker. Till 2009 lanserar bland annat elektronisk ABS på Fireblade och CBR 600RR. Till 2010 lovade man dessutom nyligen att en maskin bestyckad med en nyutvecklad V4 ska visas. Huruvida det blir en sporttourer eller någon annan typ av maskin är i dagsläget inte känt.
Här kan du läsa mer om Hondas V4:or: klicka här

Kolla in en video om Hondas V4:or genom tiderna nedan:


Honda V4 Concept Story from Gianluca Valsecchi on Vimeo.

2008-11-17 00:50
av Björn MagnussonKommentera artikel!
Rubrik:

Ditt namn:


Din email adress:


Verifikations kod
[ ]


Honda CB4

Balla Hondakoncept

Honda har varit ganska försiktiga när det gäller att ta ut designsvängarna på sina produktionsmaskiner de senaste åren. Men med de här två koncepten baserade på fyrcylindriga CB 650F visar det att de kan om de vill. Hojarna kallas CBSix50 och CB4, där den förstnämnda är åt det tuffa Scramblerhållet medan den sistnämnda känns lite elegantare och lite åt streetfighterhållet.

Idag 07:41
Balla Hondakoncept


Billigaste Scramblern!

Ducati Sixty2
78.900 kronor. Det är vad du får ge för den billigaste hojen i Ducces line-up, nya Scrambler Sixty2. En maskin som när det gäller design ligger nära storebror. Men flera punkter skiljer sig, bland annat på fjädringssidan. Och så är motorn nedtagen till 400 kubik och just över 40 hästar. Hojen är lättmanövrerad tack vare låg vikt och brett styre.

11-25 07:44
Billigaste Scramblern!


VIDEO: 2017 års GSX-R 1000

Suzuki GSX-R 1000
Suzuki har en nya GSX-R 1000 på gång. Maskinen visade upp i Milano häromveckan, men Sucka var då tydliga med att hojen var ett koncept och inte riktigt redo för produktion. Vi gissar dock att maskinen kommer att dyka upp efter sommaren ungefär. Hojen är fullsmetad med elektronik och kommer så klart att vara både starkare och lättare än den gamla maskinen. Kolla in en video nedan!

11-24 09:04
VIDEO: 2017 års GSX-R 1000


Indian lanserar en ny instegshoj

Indian Scout Sixty.
Scout Sixty heter det nya jänkeåket där sextio står för kubiktum. 999 kubik på ren svenska. Maskinen är i grunden väldigt lik den befintliga Scouten men motorn har tagits ner både i slagvolym och effekt. Vi noterar också att lådan har fem istället för sex växlar. Toppeffekten är 78 kusar och priserna startar på 129.900 kronor.

11-24 07:28
Indian lanserar en ny instegshoj


VIDEO: Yamaha MT-10

Yamaha MT-10
Yamaha utökar sin redan ganska stora MT-familj. Och maskinen blir flaggskepp i MT-flottan. MT-10 är byggd kring R1-motorn, vi snackar alltså fyra cylindrar och rejält med kraft. De officiella effektuppgifterna har inte släppts men runt 160 kusar känns rimligt. Designen är aggressiv och har något futuristiskt över sig.

11-23 07:39
VIDEO: Yamaha MT-10


VIDEO: Multistrada 1200 Enduro

Ducati Multistrada 1200 Enduro
Ducati satsar hårt under 2016. En av de intressantaste nyheterna är kanske en ny version av Multistrada 1200, kallad Enduro. Omgörningarna gentemot standardversionen består bland annat av ekerfälgar (19 tum fram), längre fjädringsväg, ny sving, plastkåpor bytta mot aluminiumdito och en tanl på hela 30 liter. Nedan kan du se ett videoklipp som visar ekipagets offroadegenskaper.

11-20 15:44
VIDEO: Multistrada 1200 Enduro


Sportigt elhojskoncept från Tyskland

BMW elhoj, koncept, eRR
BMW har som bekant en elskoter. Den säljs inte i Sverige men finns att köpa i ett antal länder. Nu tar BMW eldriften vidare och sätter en elektrisk drivlina i en sporthoj. Det hela är ett koncept och det går under namnet eRR. Mer information kring det hela väntas släppas i samband med Milanomässan.

11-16 07:24
Sportigt elhojskoncept från Tyskland


VIDEO: Ny BMW-Scrambler

BMW R nineT Scrambler
Det läcker ut saker på internet. Som till exempel rörliga bilder på BMW R nineT Scrambler. Ekipaget kommer att visas upp i sin fulla prakt på Milanomässan om bara några dagar, men redan nu har alltså en filmsnutt hittat ut på webben. Vi noterar luftkyld boxer, högt upplagda pipor och femekerade fälgar.

11-13 13:15
VIDEO: Ny BMW-Scrambler


VIDEO: Scrambler från Guzzi på gång

Guzzi V9
En ny retromodell med dragning åt Scramblerhållet är på gång från Moto Guzzi. Ekipaget väntas få namnet V9. Kanske har man borrat upp motorn som sitter i V7:an för lite bättre tryck i grejorna. Allt lär klarna under nästa vecka då Milanomässan går av stapeln.

11-13 08:45
VIDEO: Scrambler från Guzzi på gång


VIDEO: Ny instegsmaskin från BMW

BMW G 310R
BMW satsar på att ta över världen. Ja, mc-världen alltså. Och det ska de göra med hjälp av en räcka 313-kubiksmaskiner, helt utvecklade i Tyskland. Men de kommer att tillverkas i Bangalore, Indien. De har nämligen ett samarbete med indiska TVS. Och marknaden där borta är som bekant enorm.

11-11 13:55
VIDEO: Ny instegsmaskin från BMW


VIDEO: Uppdaterad Speed Triple

Triumph Speed Triple 2016
Trajas Speed Triple var en av hojarna som startade trenden med kraftfulla nakenhojar. Med sin morrande trippel och fina chassi har den hängt med bra genom åren. Men det började bli dags för en uppdatering. Och till 2016 kommer en rejält omarbetad maskin. Vi noterar en motor som har uppdaterats på 104 punkter, ride-by-wire, traction control, väljbara effektlägen och slirkoppling.

11-10 09:27
VIDEO: Uppdaterad Speed Triple


Lorenzo knep sin femte titel

Jorge Lorenzo, champ
Jorge Lorenzo fick en drömstart i MotoGP-cirkusens avslutande omgång i Valencia och ledde från start till mål. Trots att Rossi jobbade sig upp genom startfältet efter att ha startat längs bak i ledet räckte det inte ända fram. Han slutade racet på en imponerande fjärdeplats, vilket dock innebar att han fick nöja sig med en andraplats i sammandraget. Jorge Lorenzo knep sin femte MotoGP-titel.

11-09 08:20
Lorenzo knep sin femte titel


KTM satsar mot MotoGP-start

KTM MotoGP
österrikarna har börjat testa sin nyutvecklade MotoGP-racer. Tanken är att den ska rulla i sitt första racet 2017, men som bekant krävs det en helt del testkörning innan dess. Ekipaget är försett med en V4-motor och ramen är en fackverkskonstruktion. Visst är det kul med fler märken i kungaklassen?

11-09 07:38
KTM satsar mot MotoGP-start


Uppkopplad framtid

Samarbete, Honda, BMW, Yamaha
Säkerhetstänkandet har redan slagit igenom på hojsidan med såväl abs som traction control på de flesta nya modellerna. Nu går BMW, Honda och Yamaha in i ett samarbete för att tillsammans utveckla nya säkerhetssystem. Främst kommer det att handla om ITS – Intelligenta TransportSystem, det vill säga att fordon är uppkopplade och kan ”prata med varann” och dela info om hinder på väg, trafikstockningar, olyckor och så vidare.

11-08 11:08
Uppkopplad framtid


VIDEO: Det lutar hos Yamaha

Yamaha OR2T
Yamaha har långt ifrån släppt tankarna på hojar med fyra hjul och tiltfunktion. Faktum är att de har ett ekipage på rull, OR2T. Föredelen med den här konstruktionen är så klart att det blir dubblerad gummiyta mot asfalten. Nackdelen är så klart större komplexitet och ökad tyngd.

11-06 11:58
VIDEO: Det lutar hos Yamaha


VIDEO: Nytt från Montesa

Montesa 4RIDE
Montesa - säger dig det namnat något? De tillverkar trialhojar och ägs av Honda. Men nu lanserar det sin första landsvägsreggade maskin - 4RIDE. Ett ekipage försett med en 260-kubiksmotor. Stilen är en mix av trial– och offroadmaskin. Vi snackar låg vikt och mycket god hanterbarhet. Närmaste konkurrent är nog KTM:s Freeride. Kolla in ett filmklipp på det nya ekipaget nedan.

11-06 07:55
VIDEO: Nytt från Montesa


P: 75000:-

P: 7500:-

P: 95000:-

P: 0:-
Aktuella evenemang
Snabbfrågan
Vilket mc-märke har du störst förtroende för?

- BMW

- Triumph

- Ducati

- Honda

- Suzuki

- Yamaha

- Kawasaki

- H-D

- Indian

- Victory

- KTM

- Aprilia

- Moto Guzzi

- MV Agusta

- Annan


 Se resultat

Galleribilder
Ledare
Björn Magnusson
Gemtylig gemenskap
10-20 10:16 | 1 Kommentar
Allt om MC - Box 529, S-371 23 Karlskrona, Sweden.Tel: 0455-33 53 25 (+46 455 33 53 25), fax: 0455-186 60 (+46 455 186 60)
Ansvarig utgivare: Stig L. Sjöberg. Tekniskt ansvarig: Daniel Lindstedt
All kopiering av texter, bilder eller grafik är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Cookies används på alltommc.se för att underlätta en del funktioner på vår sajt.
Alltommc.se startades i december 2003 och är en nyhetssajt från Förlags AB Albinsson & Sjöberg, Skandinaviens största motortidningsförlag.