UTE NU!

Avancerad sök
Kommenterat
Nu tappade jag aptiten
» Hondas Bulldog
Smart
» Byt färg med en knapp
vägräcken
» SMC vill ha säkrare räcken
Ta det piano
» Pianosnubbar designar hoj
Vill ta mc kort
» Svedea hjälper körkortstagare
Instegsknutten
» Vulcan S – några första intryck
Hundar i sidvagn
» Hundar i sidvagn
Motorljud?
» VIDEO: Bus med en fet BMW GS
Novemberkåsan 2014,
» Joakim Ljunggren tog hem Kåsan
Hoppsan
» VIDEO: Ljudlös jakt på bovar
Fel filmklipp!!!
» VIDEO: Ljudlös jakt på bovar
Länk
» Sköna stånkor från SWM
Coola hojar
» Sköna stånkor från SWM
Snygg! Not
» Två pilar från Husqvarna
Aeergh
» Avnjut ett äkta hjulbord

Utskriftsvänlig versionTipsa en kompis!

V4
Ny Honda V4 kommer 2010
Honda har som bekant varit en gnutta sparsamma med nya hojmodeller den senaste tiden. Men bakom kulisserna pågår stora saker. Till 2009 lanserar bland annat elektronisk ABS på Fireblade och CBR 600RR. Till 2010 lovade man dessutom nyligen att en maskin bestyckad med en nyutvecklad V4 ska visas. Huruvida det blir en sporttourer eller någon annan typ av maskin är i dagsläget inte känt.
Här kan du läsa mer om Hondas V4:or: klicka här

Kolla in en video om Hondas V4:or genom tiderna nedan:


Honda V4 Concept Story from Gianluca Valsecchi on Vimeo.

2008-11-17 00:50
av Björn MagnussonKommentera artikel!
Rubrik:

Ditt namn:


Din email adress:


Verifikations kod
[ ]


xv 950 rACER

Ny variant på Yamma 950

Yamma har trollat med knäna och fixat fram en caféracer på sin XV 950. Modellen är döpt till Racer och motorn på 52 hästar har man lämnat orörd. Vi noterar clip-on-styre, mer slag i fjädringen för bättre komfort och en ärtig liten vindavvisare över den runda strålkastaren. Tillbehörslistan är lång, det är tydligt att Yamma flirtar med deM som gillar att customisera sin maskin.

Idag 07:43
Ny variant på Yamma 950


Byt färg med en knapp

AGVISOR
AGV lanserar en ny typ av visir som kan ställas om från mörkt till ljus via en knapptryckning. Omställningen går på mindre än en sekund. Processen kräver ström, visiret har därför ett inbyggt, uppladdningsbart batteri. Laddtiden är två timmar och strömmen räcker då för att hålla visiret mörkt i 12 timmar.

03-27 07:00
Byt färg med en knapp


Hondas Bulldog

Honda Bulldog
Vänta! Spring inte iväg till din lokala handlare riktigt ännu. Honda Bulldog är enbart en konceptmaskin. Ekipaget bär influenser av Zoomern, märkets udda mopedmodell. Chassi och motor är hämtat från CB 400F, en modell endast såld i Japan.

03-26 06:10
Hondas Bulldog


Trepip från BMW

BMW Patent, trippel
Att företag ansöker om patent är ingen ovanligt. Långt ifrån alla blir något i slutändan. Men det här är lite för intressant för att inte lyfta upp till diskussion. BMW har nämligen sökt patent på en W3-motor. Det här har så klart eldat på rykteskarusellen. Har tyskarna månne en ny glidare på gång? Vad tror du?

03-25 07:00
Trepip från BMW


Se hit alla sladdsugna!

Bike Line
Den 14 maj går ett helt nytt typ av arrangemang av stapeln på Malmö Motorstadion – Dirt Line. Här kommer hugade att få rulla ut sina motorcyklar på en speedwaybana och gasa loss. Det blir alltså tävling men med glimten i ögat. Det kommer att finnas klasser för bland annat landsvägshojar, mopeder och customs. Arrangemanget avslutas med en hejdundrande fest.

03-24 07:39
Se hit alla sladdsugna!


Världsrekord till Bengalos

Bengalos, isracing
I slutet av februari hölls det hastighetstävling på Storsjöns isar. Ubbevallabaserade hojklubben Bengalos MC hade med ett par hojar, bland annat två BSA/Triumph som körde i klassen MC äldre än 1973, större än 500cc, 4-taktsmotor utan överladdning. Till slut stod det klart att de tog hem vinsten i klassen.

03-23 07:21
Världsrekord till Bengalos


Snart dags för Custom Motor Show

Custom Motor Show
Snart är det påsk. Och det innebär traditionsenligt att det även bjuds på stor motormässa på Elmia – Bilsport Performance Show & Custom Motor Show. Det kommer att krylla av ombyggda två- och fyrhjulingar i hallarna. Många bilar så klart, men också över 80 hojar av olika slag. Det blir helt enkelt en rungande motorfest. Vi ses väl där?

03-20 07:32
Snart dags för Custom Motor Show


AoMC 4-2015 ute nu!

Ettan 4-2015
Så här på vårkanten duggar de nya numren tätt. Nu är det redan dags att rusa till kiosken och köpa Allt om MC nummer 4-2015. En tidning som innehåller allt från en duell med två ytterst bekväma touringhojar till Stefan Åbergs håriga 400-hästars turbo-Sucka. Vi drar också igång ett nytt mekprojekt - Projekt HP6. Det och mycket mer hittar du på 84 fartfyllda sidor för endast 69 riksdaler.

03-19 07:24
AoMC 4-2015 ute nu!


VIDEO: Provkörning av Vulcan S

Kawasaki Vulcan S
Kawa har lanserat en hel räcka nyheter till 2015. Bland dessa en ny mellanklassglidare kallad Vulcan S. Maskinen är försedd med en omarbetad version av parallelltwinnen som sitter i ER-6. Vår provryttare drog till Spanien tidigare i år för att provköra ekipaget.

03-18 07:03
VIDEO: Provkörning av Vulcan S


Kan komma skoter från Ducce

Ducati Cruiser
Rykten om att Ducati kan ha en skoter på gång har surrat runt den senaste tiden. Nyligen kommenterade högsta hönset, Claudio Domenicale, ryktet genom att säga att "det kan vara en väg framåt för oss". Om de bestämmer sig för att sätta en skoter i produktion blir det inte första gången. Redan 1952 surrade det runt Ducatiskotrar på italienska gator.

03-17 07:20
Kan komma skoter från Ducce


Gudstjänst och avrostning

Den 19 april hålls det en mc-gudstjänst i Karlskrona. Den drivande kraften bakom är den hojåkande prästen Göran Eckerdal.
– Jag kommer att väva in tankar kring motorcykelåkande i gudstjänsten. Och så blir det musik, fika och förhoppningsvis kommer några udda hojar att dyka upp.
Evenemanget arrangeras nu för fjärde året och platsen är Kungsmarkskyrkan.


03-16 09:34
Gudstjänst och avrostning


Nya Africa Twin patenterad

Patent Africa Twin
Att Honda jobbar febrilt med att ta fram en nya Africa Twin råder det ingen tvekan om. I höstas visade de upp sitt True Adventure-koncept – en maskin som troligen ligger till grund för det nya åket. Nu har nya patentskisser dykt upp på webben vilket indikerar att maskinen tagit ytterligare ett steg närmare produktion.

03-13 09:48
Nya Africa Twin patenterad


200-wattsdunk ur Magnum X1

Victory Magnum X-1
Victory har presenterat en specialvariant av sin redan rätt så extravaganta modell Magnum. Nu har den fått tilläggsnamnet X-1 och försetts med ett 200-watts musiksystem, rökfärgad strålkastare och en speciallack. Sammanlagt sitter 10 högtalare utspridda över hojen och Victory utlovar att det här är firmans mest högljudda hoj. Hittills.

03-12 09:11
200-wattsdunk ur Magnum X1


VIDEO: Kawa H2 i Qatar

Kawa H2
Just nu befinner sig vår utsände, Roland Brown, i Qatar för att provköra Kawasakis kompressormatade H2:a. Men inte nog med det, han kommer även att få lägga några varv på den över 300 hästar starka H2R:en! Två maskiner som lär göra avtryck i mc-historien. Vi är ännu inte lyckats få en pratstund med Roland, vi gissar att han svävar runt på små moln. Så länge får vi kolla in en video från banan när Kawas egna chaufförer jagar runt.

03-11 08:42
VIDEO: Kawa H2 i Qatar


VIDEO: Predator kör customhoj!

Predator
Mycket ska man se innan ögonen torkar ut. Eller hur man nu brukar säga. En av de mer udda sakerna vi har sett den senaste tiden är det här bygget. Chauffören har verkligen gått "all in" i sin strävan att efterliknande filmkaraktären Predator. Kolla in om du tycker att han har lyckats i klippet nedan.

03-09 09:14
VIDEO: Predator kör customhoj!


Nästa nummer skickat till tryck!

Skiss, Allt om MC
Det är alltid lika skönt. Känslan som infinner sig när ett nytt nummer har skickats till tryck. Den här gången sätter vi lite extra fokus på touring. Det blir också en artikel med massor av info kring det här med att ta mc-kort. Mycket mer än så tänker vi inte avslöja riktigt ännu. Istället önskar vi våra läsare, både på webb och i papperstidning, en riktigt skön helg.

03-06 08:14
Nästa nummer skickat till tryck!


P: 29900:-

P: 8000:-

P: 21000:-

P: 16700:-
Aktuella evenemang
Snabbfrågan
Gillar du Allt om MC på Facebook?

- Ja

- Nej

- Facebook, vad är det för något?


 Se resultat

Galleribilder
Ledare
Björn Magnusson
Ett ständigt återfall
03-17 09:30 | 0 Kommentarer
Allt om MC - Box 529, S-371 23 Karlskrona, Sweden.Tel: 0455-33 53 25 (+46 455 33 53 25), fax: 0455-186 60 (+46 455 186 60)
Ansvarig utgivare: Stig L. Sjöberg. Tekniskt ansvarig: Daniel Lindstedt
All kopiering av texter, bilder eller grafik är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Cookies används på alltommc.se för att underlätta en del funktioner på vår sajt.
Alltommc.se startades i december 2003 och är en nyhetssajt från Förlags AB Albinsson & Sjöberg, Skandinaviens största motortidningsförlag.