UTE NU!

Avancerad sök
Kommenterat
Novemberkåsan 2014,
» Joakim Ljunggren tog hem Kåsan
Hoppsan
» VIDEO: Ljudlös jakt på bovar
Fel filmklipp!!!
» VIDEO: Ljudlös jakt på bovar
Länk
» Sköna stånkor från SWM
Coola hojar
» Sköna stånkor från SWM
Snygg! Not
» Två pilar från Husqvarna
Aeergh
» Avnjut ett äkta hjulbord
AJdå
» Hoj för de rika
Haha, det var tamej.
» Hoj för de rika
Audi-Ducati?
» MV + AMG = Sant
Kul
» Ny ECU från Bosch
OK
» Ny Kawaglidare baserad på ER-6
Konkurrensen hårdnar
» Superäventyrare från KTM
En vinnare
» Superäventyrare från KTM
Vem vet?
» Yamahas retroflirt

Utskriftsvänlig versionTipsa en kompis!

V4
Ny Honda V4 kommer 2010
Honda har som bekant varit en gnutta sparsamma med nya hojmodeller den senaste tiden. Men bakom kulisserna pågår stora saker. Till 2009 lanserar bland annat elektronisk ABS på Fireblade och CBR 600RR. Till 2010 lovade man dessutom nyligen att en maskin bestyckad med en nyutvecklad V4 ska visas. Huruvida det blir en sporttourer eller någon annan typ av maskin är i dagsläget inte känt.
Här kan du läsa mer om Hondas V4:or: klicka här

Kolla in en video om Hondas V4:or genom tiderna nedan:


Honda V4 Concept Story from Gianluca Valsecchi on Vimeo.

2008-11-17 00:50
av Björn MagnussonKommentera artikel!
Rubrik:

Ditt namn:


Din email adress:


Verifikations kod
[ ]


GS i hus

VIDEO: Bus med en fet BMW GS

Efter att ha deltagit i BMW Offroad School har undertecknad fått en helt ny syn på vad BMW R 1200GS är kapabel till i offroadsammanhang. En som också verkar ha fattat att man kan busa runt ganska duktigt med den här bjässen är Vadim Shpilevsky. Snutten nedan är filmad en bit utanför Moskva.

11-28 09:32
VIDEO: Bus med en fet BMW GS


300-miljonersvallen är sprängd!

Gold Wing 40 års jubileum
300 miljoner motorcyklar. Det är i det närmaste ofattbart många. Men just så många har nu Honda tillverkat sedan starten 1949. Det började med modellen Dream Typ-D och numera har man 33 fabriker runt om i världen. Enbart under 2013 skeppade märket iväg 16,8 miljoner maskiner. Hoj nummer 300.000000 blev passande nog en dubbeljubilar, nämligen en Honda Gold Wing som i år firar 40 år i produktion.

11-27 07:56
300-miljonersvallen är sprängd!


VIDEO: Husqvarna, förr och nu

Husqvarna historia
Husqvarnas nya ägare, KTM, har bestämt sig. De slår an hårt på märkets svenskarv. Det syns inte minst i den här videon där bland annat Silverpilen och Torsten Hallman figurerar. Vi får även en kort kik på fabriken där Qvarnorna sätts ihop nuförtiden. Kolla in videon nedan.

11-26 11:00
VIDEO: Husqvarna, förr och nu


Tävla och vinn!

Touringhojar x 3, FJR 1300
Du har väl inte glömt att delta i "Sveriges mest intresserade"? Allt du behöver göra är att skriva ner några rader om vad som gör dig till en sann entusiast. Klicka på Allt om MC-loggan på sajten vi länkar till nedan och skicka in ditt bidrag, en resa värd 75.000 kronor hägrar i vinstpotten!

11-26 08:45
Tävla och vinn!


Uppkopplat från Ducati

Multistrada
Teknikens under eller djävulens påfund? Meningarna går isär om dagens uppkopplade samhälle där vi ständigt är nåbara. Hur som helst, nu har i alla fall Ducati försett sin nya Multistrada med ett multimediasystem som tillåter föraren att koppla upp sin smartphone till hojen via bluetooth. Föraren kan sedan via knappar på styret ta emot samtal, sms samt spela upp musik till sitt inbyggda headset i hjälmen. Nedan kan du kika på en video om hur det hela fungerar.

11-25 08:19
Uppkopplat från Ducati


Joakim Ljunggren tog hem Kåsan

Joakim Ljunggren
Novemberkåsan är ett riktigt mandosmprov med sträckor som körs både dag- och nattetid. I år hölls den i skogarna kring Vimmerby. Segrare blev till slut Joakim Ljunggren på Husqvarna. Det här blir Joakims sjätte Kåsanseger.
– Det känns fantastiskt, jag visste att jag var tvungen att prestera på topp eftersom bland annat Pela Renet var med i år.
Den totala körtiden blev 6:41:14.91.


11-24 11:30
Joakim Ljunggren tog hem Kåsan


VIDEO: Brittisk stunttjej

Stunttjej, stunt
De är inte många, men de finns. Vi pratar så klart om tjejerna som stuntar på mc. Brittiska 23-åriga Chesca Miles är en av få som kan leva på sitt stuntande. Hon kombinerar dock livet på två hjul med att jobba som modell, skådespelare och sångare. Kolla in vad hon går för på sin maskin i videoklippet nedan.

11-24 08:00
VIDEO: Brittisk stunttjej


VIDEO: Lightning Motorcycles LS-218

Lightning Motorcycles.
Vad sägs om 200 hästar och en räckvidd på över 20 mil från en elhoj? Det är vad amerikanska Lightning Motorcycles LS-218 levererar. Priset är just under 40.000 dollar och i videon tar Jay Leno en närmare titt på hojen, som har slagit hastighetsrekord i Bonneville och tagit hem backtävlingen Pikes Peak.

11-22 07:19
VIDEO: Lightning Motorcycles LS-218


MV:s fabrik under vatten

Den senaste tiden har kraftiga regnoväder dragit runt över Sydeuropa. Ett av de land som drabbats hårdast är Italien. MV Agusta har sin fabrik nära sjön Varese och tidigare i veckan steg vattnet så mycket att ett produktionsstopp blev nödvändigt. Det är inte känt exakt hur mycket skada vattnet har åsamkat fabriken.

11-21 10:56
MV:s fabrik under vatten


VIDEO: Jay Leno kollar in Kawa H2

Leno Kawa
Jay Leno älskar det mesta med motorer. När han fick nys om Kawas håriga, kompressormatade, H2-modell bestämde han sig för att ta en kik på de två åken. Kolla in videon nedan.

11-21 08:00
VIDEO: Jay Leno kollar in Kawa H2


VIDEO: Ljudlös jakt på bovar

ELhoj för polsen, Zero.
Kanske kan det här komma att bli den amerikanska polisens nya vapen i jakten på tjuvar - den ljudlösa mc-polisen. Kolla in ett filmklipp nedan på eldrivna Zero FXP Police in action.

11-20 08:35
VIDEO: Ljudlös jakt på bovar


Terblanche till Royal Enfield

Terblanche
Kanske säger dig inte namnet Pierre Terblanche så mycket. Men han är designern bakom hojar som första generationens Multistrada och Ducati 999. Senaste året har han jobbat som chefsutvecklare på amerikanska Confederate Motors men nu har han alltså gått till indiska Royal Enfield där han blir ny designchef. Det ryktas redan om att märket har en äventyrshoj på en sisådär 400 kubik på gång.

11-19 07:57
Terblanche till Royal Enfield


Vinn din drömresa!

Scrambler
Du har väl inte missat att du har chansen att vinna en drömresa värd 75.000 kronor? Allt du behöver göra är att skriva några rader om vad som gör dig till "Sveriges mest intresserade person". Vi söker alltså någon som brinner för sitt intresse. Kanske älskar du brittiska klassiker och vet allt om dem, eller så kanske du är en äkta Vingefanatiker som åker på allsköns träffar? Det spelar ingen roll, så länge det handlar om motorcyklar.

11-18 10:48
Vinn din drömresa!


VIDEO: Tyst och skönt

Cross med en hand
Är du en av dem som har tröttnat på alla skräniga Youtubeklipp där enformig rockmusik på högsta volym mixas med snabba klipp? I så fall tror vi att den här videon kan vara något för dig. Här handlar det om känslan. Videon är snyggt filmad och har ett avslappnat tempo. Se efter själv.

11-18 10:07
VIDEO: Tyst och skönt


Uppgång i Europa

Hojskoj gav fängelse
Två bröder med anknytning till Växjö som gjort bedrägliga affärer med Harley-Davidson-hojar dömdes på torsdagen till långa fängelsestraff. Under fyra år hann bröderna importera och sälja nära 100 motorcyklar utan att redovisa varken moms eller inkomster. Nu får de sitta inne nästan lika länge.
Yes - nu vänder det. Vi har tagit del av den europeiska nyhojsstatistiken och kan konstatera att den har ökat med 6,1 procent till och med augusti i år. I reda tal innebär det att 614.651 motorcyklar har sålts. Bäst har Spanien gått, där är ökningen hela 19,6 procent. I Sverige har det sålts 7,6 procent fler hojar än föregående år till och med september i år.

11-17 15:21
Uppgång i Europa


Sköna stånkor från SWM

SWM
Ett helt nytt hojmärke gjorde entré på EICMA tidigare i höstas. Eldsjälen bakom SWM är en ingenjör vid namn Ampelio Macchi. Ampelio har tidigare jobbat på både Cagiva och Aprilia. Med hjälp av pengar från ett kinesiskt bidrag har han dragit igång produktionen av inte mindre än sex olika modeller

11-14 07:57
Sköna stånkor från SWM


P: 64500:-

P: 4300:-

P: 10000:-

P: 0:-
Aktuella evenemang
1 Dec Motorkvällar på MHS
1 Dec Oldwheelsbergslagen´s Motorcafe´
8 Dec Motorkvällar på MHS
8 Dec Oldwheelsbergslagen´s Motorcafe´
15 Dec Motorkvällar på MHS
Snabbfrågan
Följer du MotoGP?

- Ja!

- Nej!


 Se resultat

Galleribilder
Ledare
Björn Magnusson
Härliga tider – strålande tider!
11-21 08:44 | 0 Kommentarer
Allt om MC - Box 529, S-371 23 Karlskrona, Sweden.Tel: 0455-33 53 25 (+46 455 33 53 25), fax: 0455-186 60 (+46 455 186 60)
Ansvarig utgivare: Stig L. Sjöberg. Tekniskt ansvarig: Daniel Lindstedt
All kopiering av texter, bilder eller grafik är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Cookies används på alltommc.se för att underlätta en del funktioner på vår sajt.
Alltommc.se startades i december 2003 och är en nyhetssajt från Förlags AB Albinsson & Sjöberg, Skandinaviens största motortidningsförlag.