annons
Hem » Nyheter » Möt Rune i Stockholm!

Möt Rune i Stockholm!

På Två Hjul – branschens årliga mc-mässa närmar sig med stormsteg. Den 22 januari slås portarna upp och den här gången är det Stockholm som står värd. En av många spännande nyheter som kan beskådas är Hondas märkliga glidare som lystrar till namnet Rune.

Trenden går mot allt större och fetare glidare. Hondas ultrasofistikerade Rune med boxersexa från GL 1800 som drivkälla är ett bra exempel. Modellen som premiärvisades för mer än ett år sedan sades redan från början vara tänkt för produktion. Ett påstående som de flesta avfärdade som tomt PR-snack. Men nu byggs Rune faktiskt i en mindre serie i USA!

Honda Sverige har inhandlat ett exemplar av den maffiga glidaren och den kan bland annat beskådas på mc-mässan ”På Två Hjul” i Stockholm mellan den 22-25 januari.

Det allra bästa är att Rune inte alls enbart är en showmaskin som transporteras i container mellan utställningarna. Nej Rune är byggd för att köras och Allt om MC har fått löfte att prova den formsköna besten så snart tjäle gått ur mark. Vi återkommer!